ЗакускиСалати

Салат з капустою кале і яблуком

Листова капуста кале, багата антиоксидантами, її корисніше вживати в сирому вигляді. Тонкі смужки капусти пом’якшуються легкою лимонною заправкою і додаються до напівсолодкої суміші з яблука, фініків, мигдалю і сиру. Трохи сиру пекоріно, додасть цьому живильному салату приємну насиченість смаку.

Час: 30 хвилин
Складність: легко
Порцій: 6

Інгредієнти:

  • Лимонного соку 3 столові ложки
  • Оливкової олії 2 столові ложки
  • Листової капусти кале 1 пучок, видалити стебла, листя тонко нарізати
  • Фініків 1/4 стакана
  • 1 яблуко сорту Хоней Крісп
  • Підсмаженого нарізаного мигдалю 1/4 стакана
  • Сиру пекоріно 30 грамів, дрібно натерти

Приготування:

  1. У великій мисці змішайте лимонний сік, оливкову олію й 1/4 чайної ложки солі. Додайте кучеряву капусту, перемішайте і дайте постояти 10 хвилин.
  2. Тим часом наріжте фініки тонкими скибочками, а яблука – шматочками розміром із сірник. Додайте до листової капусти фініки, яблуко, мигдаль і сир. Посоліть, поперчіть і добре перемішайте.

Смачного!

Тримайте ще цікавий рецепт: Італійський салат Панцанелла

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок (Поки оцінок немає)
Loading...
Показати більше
Схожі статті

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Close