ЗакускиСалати

Салат з болгарським перцем і корейською морквою

Швидкий салат з пікантною морквою і солодким перцем!
Салат з болгарським перцем і корейською морквою приготований з мінімальної кількості інгредієнтів. Заправки в ньому як такої немає, тому можна частково віднести такий салат до страв які є більш корисними, ніж, припустимо салати заправлені майонезом. Блюдо виходить дуже яскравим і зовні, і на смак. Соковитий салат з болгарським перцем і корейською морквою буде прекрасним доповненням до простого відварного рису, розсипчастому плову, звичайної гречаної каші або ніжному картопляному пюре.

Інгредієнти:

  • Корейська морква 150 грамів
  • Болгарський перець 120 грамів
  • Кунжут 2 чайні ложки
  • Петрушка за смаком
  • Соєвий соус 1 чайна ложка
  • Сіль за смаком

Приготування:

  1. Підготуйте продукти необхідні для приготування салату: морква по-корейськи, солодкий болгарський перець, трохи соєвого соусу, свіжу петрушку, білий кунжут.
  2. Моркву помістіть в ємність, в якій буде готуватися салат. Чистий болгарський перець звільніть від плодоніжки і насіння. Соковиту м’якоть наріжте соломкою середньої товщини. Додайте перець до моркви.
  3. Листя петрушки промийте, струсіть, дрібно наріжте і додайте в салат.
  4. Посоліть салат на смаком з урахуванням того, що корейська морква вже солона, додайте трохи соєвого соусу, посипте салат кунжутом, перемішайте. Салат з болгарським перцем і корейською морквою готовий, можна подавати його до столу.

Морквина є дуже доступним продуктом і те, що з неї можна приготувати таку чудову закуску як морква по-корейськи велика удача.
Корейську моркву готують дуже і дуже по різному: зі смаженою цибулею, з лимонним соком і медом замість оцту і цукру.
Приготувавши моркву по-корейськи будь-яка господиня зможе отримати не тільки недорогу розкішну закуску, а й чудовий базовий інгредієнт для численних салатів з різними компонентами.
В даному випадку це болгарський перець! Він вносить значну соковитість і красиво доповнює моркву. Особливо хочеться відзначити кунжут, продукт багатий кальцієм, тому не нехтуйте їм і додавайте в міру можливості.

Смачного!

Тримайте ще цікавий рецепт: М’ясний салат з яловичини

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок (Поки оцінок немає)
Loading...
Показати більше
Схожі статті

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Close