ЗакускиСалати

Салат з авокадо і часникових грінок

Пропонуємо ознайомитися з рецептом дивного салату з авокадо, курячої грудки і часникових грінок. Легка закуска сподобається тим, хто не уявляє своє життя без авокадо. Швидше записуйте рецепт салату для повноцінного обіду чи вечері!

Інгредієнти:

  • Авокадо 1 штука
  • Зелений салат 100 грамів
  • Оливкова олія за смаком
  • Куряча грудка 1,5 штуки
  • Часниковий хліб 2 скибочки
  • Яйця курячі 2-3 штуки

Приготування:

  1. Відваріть яйця до повної готовності. Варити їх необхідно протягом десяти хвилин, а після остудити в холодній воді.
  2. Духовку розігрійте до 220 градусів. У разі якщо у вас є часниковий хліб, поставте його підсушитися на сім хвилин, а коли охолоне, наріжте його кубиком.
  3. Якщо він відсутній, намажте звичайний хліб оливковою олією і поставте в розігріту духовку на сім хвилин. Як тільки кірка стане золотою можна діставати. Підсушений хліб рясно змастіть часником і сіллю.
  4. Авокадо очистіть, і наріжте м’якоть кубиком. Листя салату наріжте.
  5. На тарілку покладіть всі інгредієнти разом з хлібними кубиками.
  6. Курячі грудки обсмажте на оливковій олії до повної готовності. Наріжте невеликими кубиками і викладіть в тарілку.
  7. Яйця очистіть, наріжте і додайте в салат.
  8. Заправляти блюдо необхідно перед подачею. В якості заправки рекомендується використовувати часниковий соус, соус цезар або гарбузову олію.

Смачного!

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок (Поки оцінок немає)
Loading...
Показати більше
Схожі статті

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Close