
Пропонуємо згадати рецепт олів’є з куркою, традиційний і улюблений багатьма салат, який прикрашає наш стіл на будь-яке свято. Особливо Новий рік без олів’є уявити не можливо. Ми пропонуємо вам найпопулярніший рецепт олів’є з куркою. Ніжне куряче м’ясо не порівняти з магазинною ковбасою.
Інгредієнти:
- Відварене куряче м’ясо
- Солоні огірочки – 5 штук (Не великих або за смаком)
- Відварна картопля 5 штук (В розмір курячих яєць)
- Відварені курячі яйця 3 штуки
- Консервований горошок 120 грамів
- Цибуля ріпчаста 1 штука
- Відварна морквина 1 штука (Середня)
- Майонез салатний 30% 100 грамів
- Свіжа зелень і спеції за смаком
Приготування:
- Потрібно заздалегідь відварити овочі й м’ясо. Остудити й очистити картоплю, моркву, яйця. Далі потрібно приступати до нарізування інгредієнтів.
- Нарізаємо дрібними кубиками картоплю. Моркву та інші інгредієнти також нарізаємо кубиком.
- Варене куряче м’ясо нарізаємо дрібними скибочками.
- Консервований горошок дістаємо з маринаду і промиваємо холодною водою через друшляк і даємо воді стекти.
- Ріпчасту цибулю очищуємо і нарізаємо дрібно. Зелень миємо й сушимо із застосуванням паперових рушників і подрібнюємо.
- Всі підготовлені інгредієнти поміщаємо в глибоку миску, солимо, перчимо до смаку, заправляємо майонезом або сметаною (на ваш смак і переваги) і добре все перемішуємо.
- Салат олів’є з куркою готовий, перекладайте в салатницю і подавайте до столу.
Смачного!