
Простий крабовий салат з консервованими ананасами й свіжими огірками. Ананаси відмінно доповнюють солодкуваті крабові палички й кукурудзу. А огірки надають салату свіжість. Дуже цікаве поєднання інгредієнтів! Експериментуйте!
Інгредієнти:
- Крабові палички 150 грамів
- Ананас консервований (кільцями) 200 грамів
- Кукурудза консервована 150 грамів
- Огірки свіжі (середнього розміру) 2 штуки
- Майонез 3 столові ложки (за смаком)
- Сіль за смаком
Приготування:
- Перед тим як приготувати крабовий салат з ананасами, підготуйте всі необхідні інгредієнти. З консервованої кукурудзи злити рідину.
- Крабові палички звільнити від пакувального матеріалу і нарізати маленькими кубиками.
- Залишити одну крабову паличку для прикраси.
- Ананаси обсушити паперовими серветками й теж нарізати маленькими кубиками.
- Четвертинку колечка ананаса залишити для прикраси.
- Огірки вимити, зрізати шкірку, якщо вона гірчить. Нарізати огірки такими ж кубиками, як крабові палички й ананаси.
- У глибокому салатнику з’єднати крабові палички, ананаси й огірки. Додати кукурудзу.
- Посолити за смаком, заправити майонезом.
- Акуратно перемішати.
- Перед подачею накрити крабовий салат з ананасами й свіжими огірками харчовою плівкою й охолодити в холодильнику протягом пів години.
- Прикрасити салат з крабових паличок зі свіжими огірками, ананасами та кукурудзою на свій розсуд. Я прикрасила кружечками крабової палички й шматочками ананаса.
Смачного!
Тримайте ще цікавий рецепт: Салат зі смаженою картоплею, печерицями і шинкою