Гарячі закускиЗакуски

Π ΡƒΠ»Π΅Ρ‚ΠΈ Π· лаваша Π· ковбасою, ΠΊΠ°ΠΏΡƒΡΡ‚ΠΎΡŽ Ρ– солоними ΠΎΠ³Ρ–Ρ€ΠΊΠ°ΠΌΠΈ

АпСтитні, хрусткі Ρ€ΠΎΠ»ΠΈ Π· лаваша Π· Ρ†Ρ–ΠΊΠ°Π²ΠΎΡŽ Π½Π°Ρ‡ΠΈΠ½ΠΊΠΎΡŽ Π· ковбаси, сиру, капусти ΠΉ солоних ΠΎΠ³Ρ–Ρ€ΠΎΡ‡ΠΊΡ–Π². Π¨Π²ΠΈΠ΄ΠΊΠ°, ситна Ρ– Π΄ΡƒΠΆΠ΅ смачна страва “Π°-ля ΡˆΠ°ΡƒΡ€ΠΌΠ°” Π³ΠΎΡ‚ΡƒΡ”Ρ‚ΡŒΡΡ Π½Π° сковороді ΠΉ станС Ρ‡ΡƒΠ΄ΠΎΠ²ΠΈΠΌ швидким сніданком Π°Π±ΠΎ пСрСкусом “Π· собою” Π½Π° Ρ€ΠΎΠ±ΠΎΡ‚Ρƒ Π°Π±ΠΎ ΠΏΡ–ΠΊΠ½Ρ–ΠΊ.

Π†Π½Π³Ρ€Π΅Π΄Ρ–Ρ”Π½Ρ‚ΠΈ:

  • Π›Π°Π²Π°Ρˆ ΠΊΡ€ΡƒΠ³Π»ΠΈΠΉ (Π΄Ρ–Π°ΠΌΠ΅Ρ‚Ρ€ΠΎΠΌ 30 см) 3 ΡˆΡ‚ΡƒΠΊΠΈ
  • Ковбаса сирокопчСна 250 Π³Ρ€Π°ΠΌΡ–Π²
  • ΠšΠ°ΠΏΡƒΡΡ‚Π° Π±Ρ–Π»ΠΎΠΊΠ°Ρ‡Π°Π½Π½Π° 150 Π³Ρ€Π°ΠΌΡ–Π²
  • Π‘ΠΈΡ€ Ρ‚Π²Π΅Ρ€Π΄ΠΈΠΉ 100 Π³Ρ€Π°ΠΌΡ–Π²
  • ΠžΠ³Ρ–Ρ€ΠΎΠΊ солоний 2 ΡˆΡ‚ΡƒΠΊΠΈ (100 Π³Ρ€Π°ΠΌΡ–Π²)
  • Π‘ΠΌΠ΅Ρ‚Π°Π½Π° 200 Π³Ρ€Π°ΠΌΡ–Π²
  • Масло Π²Π΅Ρ€ΡˆΠΊΠΎΠ²Π΅ (для смаТСння) 50 Π³Ρ€Π°ΠΌΡ–Π²

ΠŸΡ€ΠΈΠ³ΠΎΡ‚ΡƒΠ²Π°Π½Π½Ρ:

  1. ΠŸΡ–Π΄Π³ΠΎΡ‚ΡƒΠΉΡ‚Π΅ всі Π½Π΅ΠΎΠ±Ρ…Ρ–Π΄Π½Ρ– Ρ–Π½Π³Ρ€Π΅Π΄Ρ–Ρ”Π½Ρ‚ΠΈ. Π― використовувала Ρ‡Π΅Ρ€Π²ΠΎΠ½Ρƒ капусту для красивого поєднання ΠΊΠΎΠ»ΡŒΠΎΡ€Ρ–Π² Π² Π½Π°Ρ‡ΠΈΠ½Ρ†Ρ–, ΠΌΠΎΠΆΠ½Π° Π±Π΅Π· ΠΏΡ€ΠΎΠ±Π»Π΅ΠΌ Π±Ρ€Π°Ρ‚ΠΈ Π±Ρ–Π»ΠΎΠΊΠ°Ρ‡Π°Π½Π½Ρƒ β€” Π½Π° смак Ρ†Π΅ Π½Π΅ Π²ΠΏΠ»ΠΈΠ²Π°Ρ”.
  2. Π“ΠΎΡ‚ΡƒΡ”ΠΌΠΎ Π½Π°Ρ‡ΠΈΠ½ΠΊΡƒ. ΠžΠ³Ρ–Ρ€ΠΊΠΈ ΠΉ ковбасу Π½Π°Ρ€Ρ–Π·Π°Ρ”ΠΌΠΎ Π½Π΅Π²Π΅Π»ΠΈΠΊΠΈΠΌΠΈ ΠΊΡƒΠ±ΠΈΠΊΠ°ΠΌΠΈ. ΠšΠ°ΠΏΡƒΡΡ‚Ρƒ ΡˆΠ°Ρ‚ΠΊΡƒΡ”ΠΌΠΎ сСрСдніми смуТками. Π‘ΠΈΡ€ Π½Π°Ρ‚ΠΈΡ€Π°Ρ”ΠΌΠΎ Π½Π° ΠΊΡ€ΡƒΠΏΠ½Ρ–ΠΉ Ρ‚Π΅Ρ€Ρ‚Ρ†Ρ–.
  3. Π›Π°Π²Π°Ρˆ Π·ΠΌΠ°Ρ‰ΡƒΡ”ΠΌΠΎ ΡΠΌΠ΅Ρ‚Π°Π½ΠΎΡŽ, Ρ€ΠΎΠ·ΠΏΠΎΠ΄Ρ–Π»ΡΡŽΡ‡ΠΈ Ρ—Ρ— ΠΏΠΎ всій ΠΏΠΎΠ²Π΅Ρ€Ρ…Π½Ρ–. Π ΠΎΠ±ΠΈΠΌΠΎ Ρ†Π΅ після ΠΏΡ–Π΄Π³ΠΎΡ‚ΠΎΠ²ΠΊΠΈ Π½Π°Ρ‡ΠΈΠ½ΠΊΠΈ, ΠΎΡΠΊΡ–Π»ΡŒΠΊΠΈ лаваш ΠΌΠΎΠΆΠ΅ швидко Ρ€ΠΎΠ·ΠΌΠΎΠΊΠ½ΡƒΡ‚ΠΈ.
  4. Π’ΠΈΠΊΠ»Π°Π΄Π°Ρ”ΠΌΠΎ капусту Π½Π° лаваш, Π·ΠΌΠ°Ρ‰Π΅Π½ΠΈΠΉ ΡΠΌΠ΅Ρ‚Π°Π½ΠΎΡŽ, Π²Ρ–Π΄ΡΡ‚ΡƒΠΏΠ°ΡŽΡ‡ΠΈ Ρ‚Ρ€ΠΎΡ…ΠΈ Π²Ρ–Π΄ ΠΊΡ€Π°ΡŽ лаваша.
  5. На капусту ΠΊΠ»Π°Π΄Π΅ΠΌΠΎ ковбасу.
  6. ΠŸΠΎΠ²Π΅Ρ€Ρ… ковбаси Π²ΠΈΠΊΠ»Π°Π΄Π°Ρ”ΠΌΠΎ ΠΎΠ³Ρ–Ρ€ΠΊΠΈ.
  7. ΠŸΠΎΡΠΈΠΏΠ°Ρ”ΠΌΠΎ Π½Π°Ρ‡ΠΈΠ½ΠΊΡƒ сиром.
  8. Π—Π²Π΅Ρ€Ρ‚Π°Ρ”ΠΌΠΎ лаваш Π· Π½Π°Ρ‡ΠΈΠ½ΠΊΠΎΡŽ Π² Ρ‰Ρ–Π»ΡŒΠ½ΠΈΠΉ Ρ€ΡƒΠ»Π΅Ρ‚.
  9. Π’Π°ΠΊΠΈΠΌ Ρ‡ΠΈΠ½ΠΎΠΌ Ρ„ΠΎΡ€ΠΌΡƒΡ”ΠΌΠΎ Ρ–Π½ΡˆΡ– Ρ€ΡƒΠ»Π΅Ρ‚ΠΈ.
  10. Π―ΠΊΡ‰ΠΎ ΠΊΡ€Π°Ρ— лаваша, як Ρƒ ΠΌΠ΅Π½Π΅, Π΄Π΅Ρ‰ΠΎ Π½Π΅ завСрнулися (всС Π·Π°Π»Π΅ΠΆΠΈΡ‚ΡŒ Π²Ρ–Π΄ якості лаваша), Π½Π΅ ΠΏΠ΅Ρ€Π΅ΠΆΠΈΠ²Π°ΠΉΡ‚Π΅, ΠΎΡΠΊΡ–Π»ΡŒΠΊΠΈ ΠΏΡ€ΠΈ обсмаТуванні Π²ΠΎΠ½ΠΈ ΡΡ…ΠΎΠΏΠ»ΡΡ‚ΡŒΡΡ.
  11. На сковороді Ρ€ΠΎΠ·Ρ‚ΠΎΠΏΠ»ΡŽΡ”ΠΌΠΎ Π²Π΅Ρ€ΡˆΠΊΠΎΠ²Π΅ масло ΠΉ обсмаТуємо Ρ€ΡƒΠ»Π΅Ρ‚ΠΈ Π· лаваша Π· ковбасою, ΠΊΠ°ΠΏΡƒΡΡ‚ΠΎΡŽ, сиром Ρ– солоними ΠΎΠ³Ρ–Ρ€ΠΊΠ°ΠΌΠΈ Π½Π° ΡΠ΅Ρ€Π΅Π΄Π½ΡŒΠΎΠΌΡƒ Π²ΠΎΠ³Π½Ρ– Π΄ΠΎ золотистої скоринки Π· Π΄Π²ΠΎΡ… сторін. Π‘ΠΏΠΎΡ‡Π°Ρ‚ΠΊΡƒ обсмаТуємо Π΄Π²Π° Ρ€ΡƒΠ»Π΅Ρ‚ΠΈΠΊΠΈ, ΠΏΠΎΡ‚Ρ–ΠΌ β€” Ρ‚Ρ€Π΅Ρ‚Ρ–ΠΉ. (Π―ΠΊΡ‰ΠΎ сковорода Π²Π΅Π»ΠΈΠΊΠ°, Ρ‚ΠΎ ΠΌΠΎΠΆΠ½Π° обсмаТити Π²Ρ–Π΄Ρ€Π°Π·Ρƒ Ρ‚Ρ€ΠΈ Ρ€ΡƒΠ»Π΅Ρ‚Ρƒ.)
  12. АпСтитні Ρ€ΡƒΠ»Π΅Ρ‚ΠΈΠΊΠΈ Π· лаваша Π· Ρ†Ρ–ΠΊΠ°Π²ΠΎΡŽ Π½Π°Ρ‡ΠΈΠ½ΠΊΠΎΡŽ Π· ковбаси, капусти, сиру Ρ– солоних ΠΎΠ³Ρ–Ρ€ΠΊΡ–Π² Π³ΠΎΡ‚ΠΎΠ²Ρ–.

Π‘ΠΌΠ°Ρ‡Π½ΠΎΠ³ΠΎ!

Π’Ρ€ΠΈΠΌΠ°ΠΉΡ‚Π΅ Ρ‰Π΅ Ρ†Ρ–ΠΊΠ°Π²ΠΈΠΉ Ρ€Π΅Ρ†Π΅ΠΏΡ‚: ΠšΠΎΠ½Π²Π΅Ρ€Ρ‚ΠΈΠΊΠΈ Π· лаваша Π· Ρ„Π°Ρ€ΡˆΠ΅ΠΌ Ρ– зСлСнню

1 Π—Ρ–Ρ€ΠΊΠ°2 Π—Ρ–Ρ€ΠΊΠΈ3 Π—Ρ–Ρ€ΠΊΠΈ4 Π—Ρ–Ρ€ΠΊΠΈ5 Π—Ρ–Ρ€ΠΎΠΊ (Поки ΠΎΡ†Ρ–Π½ΠΎΠΊ Π½Π΅ΠΌΠ°Ρ”)
Loading...
ΠŸΠΎΠΊΠ°Π·Π°Ρ‚ΠΈ Π±Ρ–Π»ΡŒΡˆΠ΅
Π‘Ρ…ΠΎΠΆΡ– статті

Π—Π°Π»ΠΈΡˆΠΈΡ‚ΠΈ Π²Ρ–Π΄ΠΏΠΎΠ²Ρ–Π΄ΡŒ

Π’Π°ΡˆΠ° e-mail адрСса Π½Π΅ ΠΎΠΏΡ€ΠΈΠ»ΡŽΠ΄Π½ΡŽΠ²Π°Ρ‚ΠΈΠΌΠ΅Ρ‚ΡŒΡΡ. ΠžΠ±ΠΎΠ²β€™ΡΠ·ΠΊΠΎΠ²Ρ– поля ΠΏΠΎΠ·Π½Π°Ρ‡Π΅Π½Ρ– *

Close