ЗакускиПіца

Піца з ковбасою і болгарським перцем

Сьогодні будемо готувати піцу з ароматним болгарським перцем, піцу я готувала на дріжджовому тісті. Тісто я готую так: змішую дріжджі, олію і борошно. Тісту підніматися не потрібно можна відразу випікати.

Інгредієнти:

  • Тісто дріжджове 250 грамів
  • Ковбаса варена 250 грамів
  • Цибуля ріпчаста 1 штука
  • Кетчуп за смаком
  • Перець болгарський 1 штука
  • Майонез за смаком
  • Сир Едам 200 грамів

Приготування:

  1. Розкачуємо тісто і змащуємо кетчупом. Викладаємо на тісто болгарський перець і ріпчасту цибулю. Потім ковбасу і все змащуємо майонезом.
  2. Все це посипаємо натертим на тертці сиром і відправляємо в духовку на 30 – 40 хвилин при температурі 180 градусів.

Смачного!

Тримайте ще цікавий рецепт: Піца з сиром і перцем

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок (1 оцінок, середнє: 4,00 з 5)
Loading...
Показати більше
Схожі статті

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Close