
Сьогодні будемо готувати піцу з ароматним болгарським перцем, піцу я готувала на дріжджовому тісті. Тісто я готую так: змішую дріжджі, олію і борошно. Тісту підніматися не потрібно можна відразу випікати.
Інгредієнти:
- Тісто дріжджове 250 грамів
- Ковбаса варена 250 грамів
- Цибуля ріпчаста 1 штука
- Кетчуп за смаком
- Перець болгарський 1 штука
- Майонез за смаком
- Сир Едам 200 грамів
Приготування:
- Розкачуємо тісто і змащуємо кетчупом. Викладаємо на тісто болгарський перець і ріпчасту цибулю. Потім ковбасу і все змащуємо майонезом.
- Все це посипаємо натертим на тертці сиром і відправляємо в духовку на 30 – 40 хвилин при температурі 180 градусів.
Смачного!
Тримайте ще цікавий рецепт: Піца з сиром і перцем