Нестандартний рецепт піци! В його основі не тісто, а фарш. Так що піца більше нагадує м'ясний пиріг, в якому є і овочі, і сир, і свіжий базилік. Незвичайний смак! Інгредієнти: Фарш яловичий 300 грам Яйце куряче 1 штука Крупа вівсяна 30 грам Червона цибуля 1 штука Часник 1 зубчик Сіль за смаком Каєнський перець 1/2 чайної ложки Сік томатний 100 грам Орегано 1 чайна ложка Печериці 4 штуки Сир моцарела 150 грам Помідори черрі 6 штук Базилік за смаком Приготування: Для основи "піци" треба змішати фарш з яйцем, пластівцями, подрібненою цибулею і часником. Посолити й приправити каєннським перцем. Вимішуємо і перекладаємо у жаростійку круглу місткість з невисокими краями. Розрівнюємо так, щоб вийшов рівний шар. Ставимо в духовку на 20 хвилин на 190 градусів. По готовності виймаємо з духовки, змащуємо томатним соусом, викладаємо половинки черрі, скибочки печериць і посипаємо орегано. Зверху трохи тертого сиру. Ставимо знову в духовку на 10 хвилин на 190 градусів. По готовності дістаємо з духовки та кладемо по всій поверхні свіжий базилік. Смачного!