ІндійськаЗакускиКухні світуПіца

Піца з куркою тандурі по-індійськи

Інгредієнти:

  • Курячого філе 450 грамів
  • Коржі наан 4 штуки
  • Сиру пінір або фета 150 грамів, розрізаного на дрібні шматочки
  • Йогурту без добавок 1 стакан
  • Пасти тандури або маринаду для птиці 3 столові ложки
  • Огірка 1/2 штуки, тертого на терці з великими отворами
  • Вершкового масла кімнатної температури 1 столова ложка
  • Гарам масала 1/4 чайної ложки
  • Кінзи і / або м’яти 1/2 стакана, крупно нарізані, плюс більше для прикраси
  • Сік 1/4 лимона
  • Червоної цибулі 1/4, тонко нарізаної

Приготування:

  1. Розігрійте жаровню або духовку з грилем. Застеліть 2 листи для випічки фольгою.
  2. У середній мисці з’єднайте 1/4 стакана йогурту з пастою тандурі. Додайте курку, приправте сіллю і перцем і добре перемішайте. Відкладіть на 10 хв.
  3. Покладіть тертий огірок з 1/4 ч. л. солі в друшляк; дайте стекти зайвій рідині.
  4. Змастіть коржі наан з одного боку маслом і посипте гарам масалою. Викладіть на одному з листів і смажте до утворення скоринки близько 2 хв. Викладіть курку на іншому папері для випічки й смажте до готовності та підсмаженої скоринки, приблизно 8 хв. Перенесіть на обробну дошку й остудіть, потім наріжте.
  5. У той час як курка готується, відіжміть огірок руками, щоб видалити зайву вологу. Змішайте огірок з травами, лимонним соком, що залишився, 3/4 стакана йогурту й 1 ст. л. води; посоліть і поперчіть.
  6. Викладіть курку, сир і червону цибулю рівномірно на хліб наан. Смажте до легкого підсмажування і розм’якшення сиру, від 1 до 2 хв. Викладіть ложку йогурту з огірком на піцу. Прикрасьте великою кількістю зелені.

Смачного!

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок (1 оцінок, середнє: 3,00 з 5)
Loading...
Показати більше
Схожі статті

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Дивіться також
Close
Close