Автор рецепта - Пола Дін (Paula Deen) Докладний рецепт піци з фото. Час: 35 хв. Складність: легко Порцій: 4 Інгредієнти: Куряча грудка без шкіри й кісток 1 штука Проростків квасолі 2 стакани Нашинкованої моркви 1 стакан Крупно натертого сиру моцарелла 2 стакани 1 готова основа для піци (340 грамів) Рослинна олія для смаження Сіль і мелений чорний перець Готового тайського арахісового соусу 1 банка (170 грамів) Кокосового молока 1 банка (450 грамів) Кукурудзяного крохмалю 2 столові ложки Води 2 столові ложки Нарізаного несоленого арахісу 1 стакан 5 нарізаних стебел зеленої цибулі Приготування: Розігрійте духовку до 190 ° С. Розігрійте сковороду на помірно сильному вогні. Налийте стільки олії, щоб воно злегка покривала дно сковороди. Посоліть і поперчіть курячі грудки й обсмажте до готовності, приблизно по 5 хвилин з кожного боку. Наріжте маленькими кубиками. У каструлі середнього розміру підігрійте арахісовий соус і кокосове молоко. Змішайте кукурудзяний крохмаль та воду і додайте до арахісового соусу. Доведіть до кипіння, щоб соус загус, потім зніміть з вогню і дайте охолонути. Розкачайте тісто для піци й викладіть у форму для піци діаметром 25 см. Змастіть тісто для піци арахісовим соусом. Викладіть на основу арахіс, половину зеленої цибулі, курку, половину моркви й 1 стакан проростків квасолі. Посипте зверху сиром, зеленою цибулею, морквою і проростками, що залишились. Запікайте, поки сир не розплавиться, а корж не підрум'яниться, приблизно 15-20 хвилин. Смачного!