ЗакускиКухні світуПіцаТайська

Піца з куркою-гриль по-тайськи

Докладний рецепт приготування страви тайської кухні з фото.

Час: 30 хв плюс час маринування
Складність: легко
Порцій: 4

Інгредієнти:

Курка в маринаді:

  • Курки без кісток 900 грамів
  • Несолодкого кокосового молока 1 стакан
  • Рибного соусу 2 столові ложки
  • Соєвого соусу 1 столова ложка
  • Куркуми 1 чайна ложка
  • Меленого білого перцю 1/2 чайна ложка
  • Подрібненого часнику 4 зубки

Піца:

  • 1 велика основа для піци
  • Олія для змазування
  • Оливкової олії 1 столова ложка
  • Крупно натертого сиру моцарелла 1 стакан
  • Крупно натертого сиру Монтерей Джек 1 стакан

Для подачі:

  • Свіжого листя кінзи 1/4 стакана
  • Арахісу або кеш’ю 1/2 стакана
  • Крупно натертої моркви 1/2 стакана
  • Солодкий часниковий соус чилі

Приготування:

  1. Для курки: Змішайте курку, кокосове молоко, рибний соус, соєвий соус, куркуму, білий перець і часник. Поставте в холодильник маринуватися не менше ніж на 3 години.
  2. По закінченню часу, обсмажте птицю на грилі або запечіть під грилем в духовці до повної готовності. Коли вона охолоне настільки, щоб не обпалювати руки, розділіть м’ясо вздовж волокон на невеликі шматочки.
  3. Для піци: Змастіть основу невеликою кількістю олії й викладіть зверху шматочки курки. Посипте сиром. Готуйте, відповідно до інструкції або рецептом для використовуваної основи й в залежності від обраного способу приготування (гриль, духовка, дров’яна піч).
  4. Для подачі: Коли піца буде готова, посипте її кінзою, горіхами, морквою і полийте соусом чилі (або виберіть те, що вам більше подобається).

Смачного!

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок (Поки оцінок немає)
Loading...
Показати більше
Схожі статті

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Close