ЗакускиПіца

Піца з беконом і трьома видами сиру

Піца з беконом і трьома видами сиру – докладний рецепт приготування.

Час: 40 хв.
Складність: легко
Порцій: 4

Інгредієнти:

  • Основа для піци кімнатної температури 450 грамів
  • Борошно для обсипання
  • Нарізаного бекону 4 скибочки
  • Готового томатного соусу 230 грамів
  • Оливкової олії 2 столові ложки
  • Подрібненого часнику 1 зубчик
  • Сушеного орегано 0,25 чайної ложки
  • Тертої моцарелли 110 грамів
  • Тертого сиру чедер 110 грамів
  • Натертого пармезану 1 столова ложка

Приготування:

  1. Покладіть камінь для піци або перевернуте деко на нижню решітку духовки, розігрівши духовку до 250 ° С принаймні 15 хвилин. Тим часом розкачайте тісто в коло діаметром 20 см на злегка присипаній борошном поверхні. Присипте борошном лопатку для піци або ще одне перевернуте деко; покладіть на нього коло з тіста і залиште для вистоювання.
  2. У великій сковороді посмажте бекон на середньому вогні, помішуючи, поки він не стане хрустким, близько 6 хвилин. Зніміть з допомогою шумівки й обсушити на паперових рушниках. Змішайте томатний соус, оливкову олію, часник і орегано в мисці; посипте сіллю і перцем.
  3. Перекладіть тісто прямо на гарячий камінь або деко і запікайте, поки воно не стане злегка золотистим, близько 7 хвилин. Витягніть з духовки й дайте злегка охолонути, потім акуратно розріжте навпіл по горизонталі, за допомогою зазубреного ножа, щоб вийшли 2 тонких половини.
  4. Переверніть основу, щоб піца була обсмаженою знизу. Намажте підготовленим соусом, потім рівномірно посипте моцареллою, чедером і викладіть бекон. Перекладіть піци назад на гарячий камінь або деко; запікайте, поки сир не розтане, а кірка стане золотистою, ще приблизно 8 хвилин. Посипте пармезаном.

Смачного!

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок (Поки оцінок немає)
Loading...
Показати більше
Схожі статті

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Close