ЗакускиЗакуски з рибиХолодні закуски

Пісочні тарталетки з печінкою тріски й плавленим сиром

Тарталетки з печінкою тріски й плавленим сиром — ідеальна холодна закуска. Виглядає чудово, а яка смачна!

Інгредієнти:

  • Печінка тріски 50 грамів
  • Сир плавлений вершковий (без добавок) 200 грамів
  • Масло вершкове (розм’якшене) 50 грамів
  • Тарталетки з пісочного тіста 8-10 штук (Діаметром 5,5 см)

Для прикраси:

  • Оливки 8-10 штук
  • Лимон 2-3 кружечки
  • Перець солодкий Капі приблизно 0,5 штуки
  • Базилік свіжий 8-10 листочків

Приготування:

  1. Рецепт тарталеток з пісочного тіста дивіться за посиланням в списку продуктів.
  2. Цю закуску будемо робити на основі плавлених сирків. Якщо до плавлених сирків ви ставитеся негативно, тоді замініть їх вершковим сиром (типу Філадельфії), закуска вийде ще більш повітряною.
  3. Натираємо плавлені сирки на крупній тертці.
  4. Відкриваємо банку з печінкою тріски, олію зливаємо. Печінку додаємо до сиру.
  5. Додаємо розм’якшене вершкове масло.
  6. Перемішуємо міксером на мінімальній швидкості. Перекладаємо масу в кондитерський мішок з насадкою.
  7. У пісочні тарталетки видавлюємо масу.
  8. Лимон нарізаємо четвертинками кружечків, солодкий перець — кільцями.
  9. Тарталетки з печінкою тріски й плавленим вершковим сиром прикрашаємо оливками, лимоном, зеленню базиліка і солодким перцем.
  10. Тарталетки з печінкою тріски готові!

Смачного!

Тримайте ще цікавий рецепт: Тарталетки з червоною рибою і сиром

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок (1 оцінок, середнє: 5,00 з 5)
Loading...
Показати більше
Схожі статті

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Close