ЗакускиСоуси і приправи

Пікантний соус «Ранч»

Рецепт соусу Ранч для заправки салатів.

Автор рецепта – Рі Драммонд (Ree Drummond) – блогер, кулінарний письменник, фотограф, телеведуча

Інгредієнти:

  • Майонезу 1 стакан
  • Сметани 1/2 стакана
  • Сколотини 1/4 – 1/2 стакана
  • Часнику 1 зубчик
  • Крупної солі 1/4 чайної ложки
  • Подрібненого листя петрушки 1/4 стакана
  • Подрібненого свіжого кропу 2 столові ложки
  • Подрібненої свіжої шніт цибулі 1 столова ложка
  • Вустерського соусу 1 чайна ложка
  • Меленого чорного перцю 1/2 чайної ложки
  • Столового оцту 1/2 чайної ложки
  • Паприки 1/2 чайної ложки
  • Каєннського перцю 1/8 чайної ложки
  • Трохи гострого соусу

Приготування:

  1. Ножем подрібніть часник, потім посипте його сіллю і виделкою розімніть до отримання пасти.
    У мисці змішайте часникову пасту, майонез, сметану, петрушку, кріп, шніт-цибулю, вустерський соус, чорний перець, оцет, паприку, каєннський перець і гострий соус.
  2. Додайте сколотини до отримання бажаної консистенції й перемішайте, часто пробуючи й додаючи при необхідності спецій.
  3. Перед подачею поставте в холодильник на пару годин, розбавивши при необхідності сколотиною.

Смачного!

Тримайте ще один рецепт соусу Ранч

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок (Поки оцінок немає)
Loading...
Показати більше
Схожі статті

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Close