ЗакускиСалати

Пікантний салат з помідорів, моркви й цибулі

Яскравий овочевий салат з помідорів, моркви, цибулі та зелені – прекрасна закуска на швидку руку й ідеальний гарнір до м’ясних страв. Заправивши овочеву нарізку легкою заправкою, обов’язково витримуємо салат в холодильнику, щоб овочі злегка промаринувалося і закуска повною мірою розкрила свій смак!

Інгредієнти:

  • Помідори 370 грамів
  • Цибуля ріпчаста 70 грамів
  • Морква 70 грамів
  • Петрушка свіжа 10 грамів
  • Олія соняшникова 2 столові ложки
  • Оцет столовий 9% 1 столова ложка
  • Сіль 1/3 чайної ложки
  • Цукор 1/3 чайної ложки
  • Перець червоний мелений на смак

Приготування:

  1. Помідори вимийте, витріть насухо і наріжте скибочками.
  2. Моркву очистьте і натріть на тертці для моркви по-корейськи.
  3. Цибулю очистьте, вимийте і наріжте тонкими півкільцями.
  4. Петрушку промити, обсушити й подрібніть.
  5. Викладіть помідори, моркву, цибулю і петрушку в миску або глибокий салатник.
  6. Для заправки з’єднайте сіль, цукор, червоний мелений перець, соняшникову олію й оцет. Перемішайте.
  7. Перелийте заправку в миску з інгредієнтами салату.
  8. Салат перемішайте і поставте в холодильник на 1 годину.
  9. Через годину салат можна подавати.
  10. Цей смачний, соковитий, яскравий і ароматний овочевий салат ідеально підійде до шашлику.

Смачного!

Тримайте ще цікавий рецепт: Салат з куркою, болгарським перцем, капустою

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок (Поки оцінок немає)
Loading...
Показати більше
Схожі статті

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Close