ЗакускиМ'ясні закуски

Курка «Кордон блю» на День святого Валентина

Курка «Кордон блю» на День святого Валентина – докладний рецепт приготування.

Інгредієнти:

  • Курячі грудки без шкіри й кісток 4 штуки
  • Прошуто 4 тонких скибочки
  • Тертого сиру Грюєр 250 грамів
  • Борошна 1/4 стакана
  • Сіль і мелений чорний перець
  • Панірувальних сухарів панко 1 стакан
  • Чебрецю 4 гілочки, обірвати листя
  • Часнику 1 зубчик
  • Розтопленого вершкового масла 2 столові ложки
  • Яйця 2 штуки
  • Оливкова олія

Приготування:

  1. Розігрійте духовку до 170 ° С.
  2. Покладіть курячу грудку між двома частинами харчової плівки. Використовуючи плоску сторону молотка, акуратно відбийте філе до товщини 0,5 см. Приберіть плівку, і накрийте курку 2 скибочками прошуто, посипте сиром, витрачаючи його по чверті. Підверніть краї, і щільно скрутіть рулетом. Зробіть всі рулети.
  3. На блюді розсипте борошно, приправлене сіллю і перцем. В іншій мисці замішайте кашку з вершкового масла, хлібних крихт і чебрецю, видавіть часник через давилку; посоліть. В окремій чашці збийте яйце і посоліть.
  4. Беріть борошно по щіпці й присипте рулет, занурте спочатку в яйце, потім обваляйте в паніруванні. Змастіть лист для випічки оливковою олією, помістіть на нього курячі рулетики. Запікайте протягом 20-25 хв., До готовності й підсмаженої скоринки.
  5. Перед подачею наріжте рулет скибочками. До страви подавайте овочі збоку, такі як брюссельська капуста, сільський хеш і журавлинний соус.

Смачного!

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок (Поки оцінок немає)
Loading...
Показати більше
Схожі статті

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Close