Курка «Кордон блю» на День святого Валентина

Курка «Кордон блю» на День святого Валентина – докладний рецепт приготування.
Інгредієнти:
- Курячі грудки без шкіри й кісток 4 штуки
- Прошуто 4 тонких скибочки
- Тертого сиру Грюєр 250 грамів
- Борошна 1/4 стакана
- Сіль і мелений чорний перець
- Панірувальних сухарів панко 1 стакан
- Чебрецю 4 гілочки, обірвати листя
- Часнику 1 зубчик
- Розтопленого вершкового масла 2 столові ложки
- Яйця 2 штуки
- Оливкова олія
Приготування:
- Розігрійте духовку до 170 ° С.
- Покладіть курячу грудку між двома частинами харчової плівки. Використовуючи плоску сторону молотка, акуратно відбийте філе до товщини 0,5 см. Приберіть плівку, і накрийте курку 2 скибочками прошуто, посипте сиром, витрачаючи його по чверті. Підверніть краї, і щільно скрутіть рулетом. Зробіть всі рулети.
- На блюді розсипте борошно, приправлене сіллю і перцем. В іншій мисці замішайте кашку з вершкового масла, хлібних крихт і чебрецю, видавіть часник через давилку; посоліть. В окремій чашці збийте яйце і посоліть.
- Беріть борошно по щіпці й присипте рулет, занурте спочатку в яйце, потім обваляйте в паніруванні. Змастіть лист для випічки оливковою олією, помістіть на нього курячі рулетики. Запікайте протягом 20-25 хв., До готовності й підсмаженої скоринки.
- Перед подачею наріжте рулет скибочками. До страви подавайте овочі збоку, такі як брюссельська капуста, сільський хеш і журавлинний соус.
Смачного!