Млинці з сьомгою, буряком і вершковим сиром

Найсмачніша начинка для млинців! Всі просять цей рецепт! Млинці з начинкою з вершкового сиру, буряка і сьомги — просто пальчики оближеш! Всім рекомендую спробувати.
Інгредієнти:
- Буряк 1 штука
- Сьомга слабосолона 70 грамів
- Сир вершковий 180 грамів
- Кріп свіжий 1/2 невеликого пучка
- Оливкова олія 20 мілілітрів
- Зелень свіжа (для подачі) за смаком
Для млинців:
- Борошно пшеничне 250 грамів
- Молоко 250 мілілітрів
- Вода (окріп) 150 мілілітрів
- Масло вершкове 60 грамів
- Яйця 3 штуки
- Цукор 2 столові ложки
- Розпушувач для тіста 1/2 чайної ложки
- Сіль 1/2 чайної ложки
- Олія рослинна для смаження 20 мілілітрів
Приготування:
- Буряк запекти у фользі з додаванням оливкової олії, при 200 градусах протягом години. Можна буряк відварити звичним способом, можна обсмажити, це на ваш розсуд.
- Кріп дрібно нарізати.
- Філе слабосоленої сьомги нарізати кубиками.
- Відварний буряк очистити й теж нарізати кубиками.
- Вершковий сир викласти в тарілку.
- Додати кріп, сьомгу і буряк.
- Перемішати.
- Начинку можна загорнути в тонкі млинці, я приготував заварні. Щоб зробити такі млинці, спершу борошно змішати з цукром, розпушувачем і сіллю. Зробити в борошняній суміші невелику лунку і додати туди молоко і яйця. Ретельно перемішати.
- Додати розтоплене вершкове масло, перемішати. Влити окріп і перемішати тісто для млинців. Його консистенція повинна вийти між звичайним тістом для млинців і тістом на оладки.
- Добре розігріту сковороду змастити олією. Налити порцію тіста і розподілити по дну сковороди. Смажити тонкі млинці майже на максимальному вогні – 45 секунд з одного боку і 25 секунд з іншого.
- У мене вийшло 10 млинців діаметром 28 см.
- Викласти приготовлену начинку на край млинця і згорнути в трубочку.
- Відрізати краї млинців з начинкою з двох сторін. Навскоси розрізати млинці навпіл.
- Викласти млинці з вершковим сиром, буряком і сьомгою на тарілку, прикрасити зеленню і подати до столу.
Смачного!
Тримайте ще цікавий рецепт: Фаршировані яйця з пікулі