ЗакускиПіца

Міні піци з буряком і сиром

Автор рецепта – Джада Де Лаурентіс

Інгредієнти:

  • Маленьких червоних буряків 2 штуки
  • Салямі 100 грамів
  • Готового тіста для піци 450 грамів
  • Кукурудзяне борошно для випічки
  • Пшеничне борошно для роботи з тістом
  • Натертого сиру моцарелла або фонтіна*
  • Розкришенного козячого сиру 2 столові ложки (близько 60 грамів)
  • Прованських трав 1 столова ложка
  • Оливкової олії 3 столові ложки
  • Вам потрібно: кругла форма для вирізання печива діаметром 10 см.

Приготування:

  1. Розігрійте газовий або вугільний гриль з кришкою. (Міні піци можна також запекти в духовці. Встановіть решітку у верхній третині духовки і розігрійте її до 200 ° С. Запікайте піци на посипаному кукурудзяною мукою деку до золотистого кольору, 12-14 хвилин).
  2. Посипте деко кукурудзяним борошном. Відкладіть. Наріжте буряк на шматочки товщиною 2-3 мм. Відкладіть.
  3. На злегка присипаній борошном робочій поверхні розкачати тісто в коло діаметром 35 см. За допомогою форми для печива виріжте 6 кіл з тіста і перекладіть на підготовлений лист.
  4. Розділіть сир фонтіна або моцарелла порівну між колами тіста. Зверху розкладіть скибочки салямі і буряка. Додайте козячий сир і посипте прованськими травами. Збризніть оливковою олією і розкладіть на грилі на повільному, непрямому вогні. Накрийте гриль і готуйте, поки тісто не стане хрустким і золотистим, а сир почне танути, 8-10 хвилин.

На замітку * Щоб сир було легше натерти, покладіть його в морозилку на 15 хвилин.

Смачного!

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок (Поки оцінок немає)
Loading...
Показати більше
Схожі статті

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Close