
Автор рецепта – Джада Де Лаурентіс
Інгредієнти:
- Маленьких червоних буряків 2 штуки
- Салямі 100 грамів
- Готового тіста для піци 450 грамів
- Кукурудзяне борошно для випічки
- Пшеничне борошно для роботи з тістом
- Натертого сиру моцарелла або фонтіна*
- Розкришенного козячого сиру 2 столові ложки (близько 60 грамів)
- Прованських трав 1 столова ложка
- Оливкової олії 3 столові ложки
- Вам потрібно: кругла форма для вирізання печива діаметром 10 см.
Приготування:
- Розігрійте газовий або вугільний гриль з кришкою. (Міні піци можна також запекти в духовці. Встановіть решітку у верхній третині духовки і розігрійте її до 200 ° С. Запікайте піци на посипаному кукурудзяною мукою деку до золотистого кольору, 12-14 хвилин).
- Посипте деко кукурудзяним борошном. Відкладіть. Наріжте буряк на шматочки товщиною 2-3 мм. Відкладіть.
- На злегка присипаній борошном робочій поверхні розкачати тісто в коло діаметром 35 см. За допомогою форми для печива виріжте 6 кіл з тіста і перекладіть на підготовлений лист.
- Розділіть сир фонтіна або моцарелла порівну між колами тіста. Зверху розкладіть скибочки салямі і буряка. Додайте козячий сир і посипте прованськими травами. Збризніть оливковою олією і розкладіть на грилі на повільному, непрямому вогні. Накрийте гриль і готуйте, поки тісто не стане хрустким і золотистим, а сир почне танути, 8-10 хвилин.
На замітку * Щоб сир було легше натерти, покладіть його в морозилку на 15 хвилин.
Смачного!