
Інгредієнти:
- Тонко нарізаної шинки 250 грамів
- 8 – 12 розрізаних картопляних булочок для міні бургерів
- Свіжого апельсинового соку (від 2 апельсинів) 1/2 стакана
- Білого винного оцту 1/4 стакана
- Коричневого цукру 3 столові ложки
- Нарізаного ананаса 2 стакани (1/2 середнього ананаса)
- Перець халапеньо 1 штука, подрібніть (видаліть прожилки й насіння для менш гострого смаку)
- Велика сіль і мелений перець
Приготування:
- Змішайте апельсиновий сік, оцет, коричневий цукор і 2 ст. л. води в середній каструлі й нагрівайте на помірно високому вогні до тих пір, поки цукор не розчиниться, близько 2 хвилин.
- Додайте ананас і халапеньо. Доведіть до кипіння, потім зменшіть вогонь і варіть при слабкому кипінні, періодично помішуючи, поки суміш не загусне, від 15 до 30 хвилин. Приправте сіллю і перцем. Охолодіть.
- Помістіть шинку в булочки. Зверху викладіть кисло-солодкий ананас.
Смачного!