Мексиканські коржі

Традиційне мексиканське блюдо! На коржі викладають яєчню, змащують соусом з томатів, додають сир і свіжі трави. Зараз мексиканські коржі стали популярний і в Європі – приготувати їх можна і вдома!
Інгредієнти:
- Борошно кукурудзяне 500 грам
- Розпушувач тіста 1 чайна ложка
- Сіль 4 чайні ложки
- Олія 100 грам
- Вода 1 склянка
Приготування:
- Всі сухі компоненти, в тому числі сіль потрібно змішати в одній місткості.
- Потім додати олію і почати розтирати руками, щоб тісто сипалося дрібною трухою.
- Потроху вливайте гарячу воду і продовжуйте місити. Тісто має стати еластичним. Поділіть всю масу на кілька частин і скачайте кульки. Дайте їм “відпочити” пів години.
- Робочу поверхню присипати борошном і кожну кулю розкачати до розмірів коржа.
- Сильно розігрійте сковороду, але олій додавати не потрібно. Обсмажуйте коржі на кожній стороні по 1 хвилині. Потім перекладіть на кухонну тканину і закрийте, щоб менше охололо до подачі.
Смачного!