Гарячі закускиЗакускиМексиканська

Мексиканські коржі

Традиційне мексиканське блюдо! На коржі викладають яєчню, змащують соусом з томатів, додають сир і свіжі трави. Зараз мексиканські коржі стали популярний і в Європі – приготувати їх можна і вдома!

Інгредієнти:

  • Борошно кукурудзяне 500 грам
  • Розпушувач тіста 1 чайна ложка
  • Сіль 4 чайні ложки
  • Олія 100 грам
  • Вода 1 склянка

Приготування:

  1. Всі сухі компоненти, в тому числі сіль потрібно змішати в одній місткості.
  2. Потім додати олію і почати розтирати руками, щоб тісто сипалося дрібною трухою.
  3. Потроху вливайте гарячу воду і продовжуйте місити. Тісто має стати еластичним. Поділіть всю масу на кілька частин і скачайте кульки. Дайте їм “відпочити” пів години.
  4. Робочу поверхню присипати борошном і кожну кулю розкачати до розмірів коржа.
  5. Сильно розігрійте сковороду, але олій додавати не потрібно. Обсмажуйте коржі на кожній стороні по 1 хвилині. Потім перекладіть на кухонну тканину і закрийте, щоб менше охололо до подачі.

Смачного!

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок (Поки оцінок немає)
Loading...
Показати більше
Схожі статті

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Close