Мариновані крабові палички

Оригінальна закуска для любителів крабових паличок. Замаринуємо їх з цибулею і часником в соєвому соусі з додаванням оливкової олії і яблучного оцту. Трохи свіжої зелені не завадить — просто, швидко і смачно!
Для приготування цієї закуски купуйте дійсно смачні крабові палички. Вони можуть бути як охолоджені, так і заморожені. Яблучний оцет можна замінити будь-якою іншою кислотою (соком лимона, винним або столовим оцтом). Зелень підійде будь-яка — яка вам більше подобається.
Інгредієнти:
- Крабові палички 200 грамів
- Цибуля ріпчаста 1 штука
- Часник 1 зубок
- Соєвий соус 3 столові ложки
- Оцет яблучний 1 столова ложка
- Оливкова олія 2 столові ложки
- Кріп 2 гілочки
- Петрушка 2 гілочки
- Куркума 0.5 чайної ложки
- Перець чорний мелений 1 щіпка
Приготування:
- Насамперед займемося маринадом. Для цього в глибоку миску або контейнер наливаємо 3 столові ложки соєвого соусу, 2 столові ложки оливкової олії, 1 столову ложку яблучного оцту, половину чайної ложки куркуми й щіпку меленого чорного перцю.
- Ретельно перемішуємо все виделкою або ложкою. Маринад для крабових паличок готовий.
- Чистимо невелику цибулину і досить великий зубок часнику. Нарізаємо цибулю тонкими півкільцями, а часник — пластинками. Зелень просто дрібно рубаємо ножем.
- Перекладаємо в миску до маринаду і перемішуємо.
- Залишається довільно нарізати 200 грамів крабових паличок — досить великими шматочками, щоб зручно було їх їсти.
- Перекладаємо в місткість до маринаду з цибулею і часником. Перемішуємо, закриваємо кришкою і відправляємо в холодильник на 1-2 години.
- За цей час крабові палички й цибуля просочаться смаком і ароматом маринаду — можна подавати.
- Нехитра, але при цьому смачна й оригінальна холодна закуска з крабових паличок до вашого столу.
Смачного!
Тримайте ще цікавий рецепт: Закуска з оселедця зі сметаною, солодким перцем