Мариновані кабачки на швидку руку

Ця гостра закуска готується буквально за кілька годин! Маринад встигне просочити тонко нарізані часточки до приходу гостей! Легке блюдо, яке прикрашає стіл!
Інгредієнти:
- Кабачки молоді 500 грам
- Сіль 1 чайна ложка
- Яблучний оцет 3 столові ложки
- Мед 2 столові ложки
- Часник 3 зубчики
- Олія 100 мілілітрів
- Кріп 3 стебла
- Перець чорний мелений за смаком
Приготування:
- З кабачків зрізати шкірку і за допомогою ножа овочечистки нарізати тонкими скибочками-стрічками. Пересипати сіллю і залишити на півгодини.
- Мед перемішати з пропущеним через часничницю часником і оцтом. Кріп або іншу свіжу зелень подрібнити і змішати з маринадом. Трохи поперчити.
- Посолені кабачки повинні дати рідину, її потрібно злегка віджати або дати стекти. Потім залити їх маринадом і залишити просочитися на 3 або 4 години. Краще в холодильник.
- У такому вигляді вони можуть зберігатися в холодильнику 3-4 дні.
Смачного!