ЗакускиЗакуски з овочівХолодні закуски

Мариновані кабачки на швидку руку

Ця гостра закуска готується буквально за кілька годин! Маринад встигне просочити тонко нарізані часточки до приходу гостей! Легке блюдо, яке прикрашає стіл!

Інгредієнти:

  • Кабачки молоді 500 грам
  • Сіль 1 чайна ложка
  • Яблучний оцет 3 столові ложки
  • Мед 2 столові ложки
  • Часник 3 зубчики
  • Олія 100 мілілітрів
  • Кріп 3 стебла
  • Перець чорний мелений за смаком

Приготування:

  1. З кабачків зрізати шкірку і за допомогою ножа овочечистки нарізати тонкими скибочками-стрічками. Пересипати сіллю і залишити на півгодини.
  2. Мед перемішати з пропущеним через часничницю часником і оцтом. Кріп або іншу свіжу зелень подрібнити і змішати з маринадом. Трохи поперчити.
  3. Посолені кабачки повинні дати рідину, її потрібно злегка віджати або дати стекти. Потім залити їх маринадом і залишити просочитися на 3 або 4 години. Краще в холодильник.
  4. У такому вигляді вони можуть зберігатися в холодильнику 3-4 дні.

Смачного!

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок (Поки оцінок немає)
Loading...
Показати більше
Схожі статті

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Close