Маринована цибуля для шашлику з оцтом

Ну що ж, приступимо до процесу. Перший варіант дуже популярний і простий. Завдяки такій технології приготування з закуски йде вся гіркота, але на смак ріпчаста може бути трохи зам’якою.
Маринована цибуля можна зберігати кілька днів. Для цього перекладіть її в скляну місткість і залийте маринадом. Закрийте щільно місткість кришкою і приберіть на зберігання в холодильник. Тепер ви можете дістати закуску в будь-який час.
Інгредієнти:
- Оцет 1 столова ложка
- Цибуля 2-3 штуки
- Сіль 1 чайна ложка
- Вода 1 стакан
- Цукор (підсолоджувач) 2 чайні ложки
Приготування:
- Візьміть кухлик і налийте в нього очищену воду. Потім додайте підсолоджувач і сіль. Поставте кухлик на вогонь і доведіть рідину до кипіння.
- Потім очистіть ріпчасту від лушпиння і тонко її поріжте на кілечка.
- У киплячий маринад введіть вказану кількість оцтової кислоти.
- Колечка перекладіть в глибокий посуд і залийте їх нашим готовим киплячим маринадом. Залиште на 30-50 хвилин.
- Через зазначений час перекладіть цибульку в іншу тарілочку і пригощайтесь на здоров’я.
Така цибуля відмінно поєднується не тільки з м’ясом, а й з рибними стравами, відвареною картоплею й овочевими салатами.
Смачного!
Тримайте ще цікавий рецепт: Рулетики з кабачка з сиром