ЗакускиЗакуски з овочів

Маринована цибуля для шашлику з оцтом

Ну що ж, приступимо до процесу. Перший варіант дуже популярний і простий. Завдяки такій технології приготування з закуски йде вся гіркота, але на смак ріпчаста може бути трохи зам’якою.

Маринована цибуля можна зберігати кілька днів. Для цього перекладіть її в скляну місткість і залийте маринадом. Закрийте щільно місткість кришкою і приберіть на зберігання в холодильник. Тепер ви можете дістати закуску в будь-який час.

Інгредієнти:

  • Оцет 1 столова ложка
  • Цибуля 2-3 штуки
  • Сіль 1 чайна ложка
  • Вода 1 стакан
  • Цукор (підсолоджувач) 2 чайні ложки

Приготування:

  1. Візьміть кухлик і налийте в нього очищену воду. Потім додайте підсолоджувач і сіль. Поставте кухлик на вогонь і доведіть рідину до кипіння.
  2. Потім очистіть ріпчасту від лушпиння і тонко її поріжте на кілечка.
  3. У киплячий маринад введіть вказану кількість оцтової кислоти.
  4. Колечка перекладіть в глибокий посуд і залийте їх нашим готовим киплячим маринадом. Залиште на 30-50 хвилин.
  5. Через зазначений час перекладіть цибульку в іншу тарілочку і пригощайтесь на здоров’я.

Така цибуля відмінно поєднується не тільки з м’ясом, а й з рибними стравами, відвареною картоплею й овочевими салатами.

Смачного!

Тримайте ще цікавий рецепт: Рулетики з кабачка з сиром

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок (Поки оцінок немає)
Loading...
Показати більше
Схожі статті

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Close