М’ясний пиріг з рулетиків

Хочу запропонувати рецепт м’ясного пирога з фаршу, запеченого з сиром, виходить смачним і дуже ситним. Тонка хрустка скоринка. Подавати таку м’ясну закуску можна в будній день і у вас вийде свято. Тісто використовую сирне. Зовні виглядає, як торт.
Інгредієнти:
Тісто:
- Сир (м’який) 100 грамів
- Борошно пшеничне / Борошно 100 грамів
- Розпушувач тіста 7 грамів
- Молоко 2 столові ложки
- Оливкова олія 2 столові ложки
- Сіль за смаком
Начинка:
- Фарш м’ясний (будь-який) 300 грамів
- Цибуля ріпчаста (середня) 1 штука
- Томатна паста 1 чайна ложка
- Сир твердий (у мене Gouda) 180 грамів
- Петрушка 1/2 пучка
- Спеції 1 чайна ложка
- Яйце куряче 1 штука
- Сіль за смаком
- Перець червоний пекучий за смаком
Приготування:
- Для приготування начинки в фарш додати подрібнену цибулю, томатну пасту, сир (взяти 100 грамів від загальної ваги), петрушку дрібно порубати, додати спеції, яйце, сіль (з нею будьте обережнішими, сир може бути солоним), перець. Перемішати.
- Приготуємо тісто із зазначених інгредієнтів. Борошно змішати з розпушувачем. Накрити миску кришкою і залишити на 1 годину. Якщо замінюйте продукти для тіста, стежте за кількістю борошна.
- Роз’ємну форму 20 см застелити пекарським папером, я її змащую олією. Тісто викласти на робочу поверхню, присипану борошном. Розкачати в пласт, при необхідності присипте борошном.
Викласти начинку. - Начинку розрівняти, відступити від країв 2 см і не викладати на них начинку. Згорнути рулетом, щоб начинка не випадала по краях, але при цьому зберігала щільність і злегка прокатати. Нарізати на шматочки, після кожного розрізу витирати ніж серветкою (Тому, що на ньому залишаються шматочки м’яса, сиру і може порвати тісто).
- Кожен шматочок вирівняти на дошці, надати круглу форму. Виставити заготівлю в форму щільно, злегка притиснути. Зверху засипати сиром. Запікати в розігрітій духовці до 200 С 35-40 хвилин
(Слідкуйте за своєю духовкою).
Смачного!
Тримайте ще цікавий рецепт: Курка «Кордон блю» на День святого Валентина