ЗакускиЗакуски з риби

Лосось слабосолений неймовірної ніжності

Я вважаю за краще нарізати сьомгу шматочками товщиною в 1 сантиметр (комусь це може здатися досить товстим) і занурювати їх в соляний розчин на три хвилини. Для мене це оптимальний варіант. Ви можете нарізати скибочки тонші. В цьому випадку тривалість замочування призведе до більш стійкого солоного смаку.

Також вас може турбувати питання наскільки безпечно приймати в їжу сиру рибу. Чи варто все це ризику. Як варіант, можете використовувати в їжу заморожений лосось. Адже заморожування вбиває більшість потенційних паразитів. Вирішіть це питання для себе. Зізнаюся, я їв сирим лосось незліченну кількість разів. Я вижив і можу ділитися з вами рецептами його приготування. 🙂 Отже!

Інгредієнти:

  • Лосось охолоджений
  • Холодної води 2-2,5 склянки
  • Кошерної солі 0,5 склянки
  • Цукру 1/3 склянки

Приготування:

  1. Філе лосося промити. Просушити. Зрізаємо самі ласі шматочки. Спинку, по лінії хребта. Темні смуги підшкірного жиру зрізати.
  2. Нарізаємо пластами товщиною на свій смак і опускаємо в соляний розчин. Рибку, що плаває в соляному розчині, помішуйте 2-3 хвилини.
  3. Через три хвилини викладіть на чисту серветку. Ці дії з лососем можуть надзвичайно порушити ваш апетит і зробити вас ще більш голодними. Так, на цьому етапі лосось вже готовий до вживання і вже зараз можна з’їсти якусь частину його! Але якщо ви хочете отримати ще більше задоволення, зберігайте витримку і охолодіть рибу. Ну або спробуйте ще раз! 🙂
  4. Накрийте плівкою і відправте в холодильник. Мінімум на 2-3 години, а ще краще на ніч. Перед охолодженням покладіть на лосося гілочку кропу, кмину або розмарину.

Смачного!

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок (Поки оцінок немає)
Loading...
Показати більше
Схожі статті

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Close