Курячі спинки в духовці - хрусткі, ароматні, апетитні! Курячі спинки в духовці - блюдо для тих, хто не особливо любить куряче м'ясо, а лише його хрусткі засмажені частини, це як свинячі реберця - хтось обожнює, а хтось не знаходить в них особливої принади. Запікати курячі спинки можна з овочами або окремо, як в даному рецепті. Подавати такі засмажені спинки можна з гарніром, можна погризти просто так, замість перекусу. Інгредієнти: Курка 350 грамів Соєвий соус 15 мілілітрів Томатний сік 80 мілілітрів Цибуля ріпчаста 20 грамів Соняшникова олія 10 мілілітрів Перець чорний мелений за смаком Сіль за смаком Приготування: Для приготування курячих спинок в духовці візьмемо ці самі спинки, ріпчасту цибулю, соєвий соус, томатний сік або натертий свіжий помідор, сіль і трохи олії. Спинки добре промиємо, осушимо кухонним рушником. Додамо соєвий соус, посолити, заллємо соком, добре перемішати. Додамо трохи олії - вона додасть золотистості скоринці. Додамо в маринад дрібно нарізану цибулю. Залишимо на півгодини маринуватися. Викладемо спинки в форму для запікання і поставимо в нагріту до 220 градусів духовку і смажимо до потрібного ступеня зарум'янювання. Я люблю спинки засмажити до хрускоту, тому засмажується близько години, зливаючи жир, що витопився. Готові курячі спинки можна подавати до столу з гарніром або просто так погризти, дивлячись телевізор, подати до пива. Курячі спинки в духовці - блюдо на любителя. Смачного!