Курячі палички з овочами

Пікантний соус вдало доповнить нейтральний смак курячого філе. Страву можна подати до пива або як основну страву до вечері або обіду.
Інгредієнти:
- Куряче філе 600 грамів
- Сухарі панірувальні 150 грамів
- Сметана 20% 130 мілілітрів
- Борошно 50 грамів
- Яйця 1 штука
- Кунжут 2 столові ложки
- Кунжут чорний 2 столові ложки
- Гірчиця діжонська 2 столові ложки
- Мед 1 столова ложка
Для подачі:
- Морква 4 штуки
- Огірки 1 штука
Приготування:
- Філе вимити, витерти паперовими рушниками.
- Нарізати довгими брусочками товщиною у два сантиметри.
- Змішати панірувальні сухарі з кунжутом білого і чорного кольору. Додати сіль.
- Окремо збити виделкою сирі курячі яйця.
- Курячі «палички» обваляти в борошні, вмочити в яйце, запанірувати в сухарях.
- Викласти на деко, поставити в розігріту духовку.
- Пекти при температурі 220 градусів протягом 10 – 15 хвилин.
- Приготувати соус зі сметани, натурального меду і гірчиці діжонської, посолити за смаком.
- Нарізати брусками моркву й огірок, прогріти. Палички подати з гарячими овочами й соусом.
Порада
Для приготування страви можна використовувати тільки білий або тільки чорний кунжут, за бажанням.
Смачного!