Гарячі закускиЗакускиЗакуски з птиці

Курячі нагетси в домашніх умовах

Автор рецепта – Мелісса Де Арабіан (Melissa d’Arabian)

Курячі нагетси в домашніх умовах – докладний рецепт приготування.

Інгредієнти:

  • Курячі грудки без кісток і шкіри 2 штуки, розрізані на шматочки 4 см.
  • Борошна 1/2 стакана
  • Сушеного часнику 1 чайна ложка
  • Солі 1 чайна ложка
  • Меленого чорного перцю 1/4 чайної ложки
  • Панірувальних сухарів 1 стакан
  • Велике яйце 1 штука, збите зі столовою ложкою води
  • Олія 1 стакан

Приготування:

  1. У пакет із застібкою насипте борошно і приправи. Закладіть нагетси, і струсіть, повторіть з іншою куркою. Перекладіть курку на тарілку.
  2. Підготуйте чашу з яйцем, і блюдо з панірувальними сухарями, трохи підсоленими.
  3. Занурте нагетси спочатку в яйце, потім в панірувальні сухарі, м’яко притискаючи крихти до курки. Перекладіть на тарілку.
  4. Нагрійте рослинну олію у великій сковороді на середньому вогні. Обсмажте шматочки курки з кожного боку до коричневого кольору, близько 8 хв. Повторіть з іншою куркою.
  5. Перекладіть нагетси за допомогою лопатки на деко, застелене вбираючими серветками; приправте сіллю. Подавайте, поки нагетси гарячі.

Смачного!

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок (Поки оцінок немає)
Loading...
Показати більше
Схожі статті

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Close