ЗакускиЗакуски з птиці

Курячі крильця з сиром пармезан в духовці

Як приготувати курячі крильця в духовці не тільки соковитими всередині, але і з золотистою хрусткою скоринкою зовні. Дуже просто. Відваріть крила 15 хвилин в спеціальному маринаді й тільки після цього відправляйте їх в духовку. Неймовірно ніжні й соковиті крильця будуть покриті чудовою хрусткою скоринкою.

Це нескладне в приготуванні, але неймовірно апетитне і смачне блюдо підкорить ваших близьких! Не дивуйтеся, якщо вони з’їдять більше, ніж очікувалося. Не тільки привабливі зовні, але і незрівнянні на смак!

На компанію з 4-х осіб (середньої ненажерливості) вам буде потрібно від 2-х до 2,5 кілограмів курячих крил.

P.S. Все, що ви бачите на зображенні плюс все що не увійшло в кадр, моментально перетворилося в гірку обгризених кісточок! Наступного разу на нашу компанію візьму не менше трьох кілограмів крил!

Інгредієнти:

  • Холодної води 3 літри
  • Солі 1/4 склянки
  • Лавровий лист 1 штука
  • Сушеного чебрецю 1 чайна ложка
  • Сушеного орегано 1 чайна ложка
  • Сушеного розмарину 1 чайна ложка
  • Курячих крилець 1,5-2 кілограми
  • Часнику 8-10 зубчиків і велика щіпка солі
  • Оливкової олії 3-4 столові ложки (за смаком)
  • Свіжомеленого чорного перцю 1 столова ложка
  • Червоного перцю 2 чайні ложки або додайте каєннський перець, щоб зробити ще гостріше
  • Панірувальних сухарів 2 столові ложки
  • Натертого сиру пармезан 1 стакан
  • Вершковий італійський соус
  • Бальзамічного оцту 70-80 грамів

Приготування:

  1. Крильця помийте і розріжте на складові частини. Курячі пальчики нам не будуть потрібні. Але викидати їх не варто. З них краще зварити відмінний курячий бульйон, який можна використовувати в інших рецептах.
  2. У простору каструлю налийте воду. Додайте оцет, сіль, лавровий лист, чебрець, орегано, розмарин і доведіть до кипіння. Опустіть крильця і ​​варіть 15 хвилин після того, як вода закипить. Викладіть на решітку. Залиште на 15 хвилин охолонути й просохнути. Часник з дрібкою солі розітріть до однорідної маси. У просторій мисці з’єднайте часник, оливкову олію, чорний і червоний перець, Перемішайте. В отриманому маринаді обмокайте крила. Всипте панірувальні сухарі й знову обмокайте.
  3. Прийшла черга склянки тертого пармезану. Виглядає апетитно. Але будьте уважні напевно хтось із присутніх задумав поцупити пару фрагментів майбутньої страви)
  4. Викладіть крильця на деко, збризнути оливковою олією. Посипте пармезаном. Випікайте 20-25 хвилин в середній частині духовки при t 230 C до золотистого кольору.
  5. Ммммм. Ніжні на смак! З хрусткою скоринкою крильця! Підуть з вершковим італійським соусом і свіжою зеленню.

Смачного!

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок (Поки оцінок немає)
Loading...
Показати більше
Схожі статті

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Close