БургериЗакуски

Котлети з баранини для гамбургера і грецький соус

Котлети з баранини для гамбургера і грецький соус докладний рецепт приготування.

Час: 1 година 15 хв.
Складність: легко
Порцій: 20

Інгредієнти:

Котлети з баранини:

  • Фаршу з молодої баранини 2,3 кілограма
  • Очищених зубків часнику 6 штук
  • Кафрський лайм 6 листків
  • 4 очищені головки цибулі шалот
  • Лемонграсу (білі частини відбити) 3 стебла
  • Очищеного і нарізаного кубиками свіжого імбиру 1/2 стакана
  • Порошку Каррі 4 столові ложки
  • Китайського білого перцю 2 столові ложки
  • Темного соєвого соусу 2 столові ложки
  • Вустерського соусу 1 столова ложка
  • Подрібненої свіжої кінзи 1 пучок
  • Подрібненої свіжої м’яти 1 пучок
  • Подрібненої свіжої італійської петрушки 1 пучок

Грецький йогуртовий соус:

  • Грецького йогурту 700 грамів
  • Свіжовичавленого лимонного соку 1/2 стакана
  • Порошку Каррі 4 столові ложки
  • Китайського білого перцю 2 столові ложки
  • Крупної солі 2 чайні ложки
  • Подрібненої свіжої кінзи 1 пучок
  • Подрібненої свіжої м’яти 1 пучок
  • Подрібненої свіжої італійської петрушки 1 пучок
  • Бріош 20 штук
  • Проростків гороху 3 стакани

Приготування:

  1. Для котлет: Покладіть в кухонний комбайн імбир, часник, листя лайма, цибулю-шалот і лемонграс. Збийте в режимі «пульс» до отримання пасти зі шматочками. Покладіть фарш у велику миску і додайте пасту з лемонграсу, порошок каррі, білий перець, соєвий соус, вустерский соус, кінзу, м’яту і петрушку. Перемішайте. Сформуйте котлети по 110 грамів.
  2. Для йогуртового соусу: Змішайте йогурт з лимонним соком, порошком каррі, білим перцем, сіллю, кінзою, м’ятою і петрушкою. Обсмажте котлети до світло-рожевого кольору в центрі. Обсмажте бріоші. Покладіть котлети на булочки, полийте йогуртовим соусом і посипте паростками гороху.

Смачного!

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок (Поки оцінок немає)
Loading...
Показати більше
Схожі статті

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Close