Кесаділья з авокадо і сиром фета

Цікаво, як в одній страві можуть поєднуватися кухні різних країн світу? Легко! Наприклад, традиційну мексиканську кесаділью ми вирішили приготувати з хумусом і сиром фета. Вийшло дуже смачно.
Інгредієнти:
- Тортилья 8 штук
- Авокадо 2 штуки
- Сир фета 150 грамів
- Перець халапеньо 1 штука
- Коріандр кілька гілочок
- Хумус 400 грамів
- Сіль, перець за смаком
Приготування:
- М’якуш авокадо нарізати скибочками, а перець — кружальцями. Нарубати коріандр.
- Змастити тортильї хумусом. Зверху додати кілька скибочок авокадо і перцю.
- Посолити, поперчити й руками покришити фету.
- Скласти тортильї навпіл, посипати коріандром і прикрасити рештою перцю.
Смачного!
Тримайте ще цікавий рецепт: Хумус з нуту й авокадо