ЗакускиХолодні закуски

Картопляні чіпси в домашніх умовах

Автор рецепта – Рі Драммонд (Ree Drummond)

Покроковий рецепт з фото картопляних чіпсів в домашніх умовах, приготованих у фритюрі.

Інгредієнти:

  • Великих картоплин 6 штук, неочищених
  • Рослинна олія, для смаження
  • Велика сіль і чорний перець

Приготування:

  1. Вимийте й очистіть картоплю. Використовуючи слайсер або овочерізку, наріжте картоплю тонкими скибочками. Тримайте чіпси в мисці з крижаною водою, поки ви нарізаєте картоплю, щоб не допустити потемніння картоплі. Це також прибере зайвий крохмаль.
  2. У жаровні нагрійте олію до 200 С (використовуйте термометр, щоб стежити за температурою!). Коли вона нагріється, розкладіть картоплю на листі, застеленому паперовими рушниками, і промокніть великою кількістю паперових рушників. За допомогою шумівки занурюйте картоплю порціями в олію і смажте до золотистого кольору, близько 5 хвилин.
  3. Перекладіть чіпси на блюдо і негайно посипте сіллю і великою кількістю чорного перцю. Подавайте картопляні чіпси теплими.

Смачного!

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок (Поки оцінок немає)
Loading...
Показати більше
Схожі статті

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Close