ЗакускиХолодні закуски

Картопляні чіпси в домашніх умовах

Автор рецепта – Енн Баррелл (Anne Burrell)

Рецепт домашніх чіпсів. Приготування домашніх чіпсів з картоплі, вимоченої в оцтовій воді протягом доби, займе не так багато часу. Картопля завдяки оцту залишиться твердою, але також важливий вибір картоплі з низьким вмістом крохмалю.

Інгредієнти:

  • Великі картоплини 2 штуки, очистити і тонко нарізати
  • Хересного оцту 1 стакан
  • Солі 2 столові ложки
  • Цукру 2 столові ложки
  • Арахісове масло, для фритюру

Приготування:

  1. У великій мисці з кришкою з’єднайте оцет, сіль, цукор і 2 ст. води. Киньте картоплю і розмішайте. Поставте в холодильник на 1 добу.
  2. По закінченню часу, злийте рідину і розкладіть картоплю на лляному рушнику, гарненько промокніть.
    Підготуйте лист з укладеними паперовими рушниками для вбирання жиру після смаження.
  3. У великій товстостінній каструлі розігрійте арахісове масло до 170 ° С з кулінарного термометру. Смажте картоплю, порційно, до тих пір, поки чіпси не стануть золотисто-коричневими і хрусткими. Намагайтеся не перетримувати чіпси в олії, це призведе швидше до того, що вони стануть надто жирними, ніж хрусткими.
  4. Викладіть чіпси на деко, і посоліть. Дайте чіпсам підсохнути. Розподіліть між порціями, а решту зберігайте в герметичному контейнері.

Смачного!

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок (Поки оцінок немає)
Loading...
Показати більше
Схожі статті

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Close