ЗакускиЗакуски з овочів

Кабачкові оладки в натуральній оболонці

Кабачкові оладки в натуральній оболонці – це ще одна реінкарнація досить поширеної страви. Красиві, ситні й неймовірно смачні оладки з кабачків – простий рецепт приготування. Як неважко здогадатися, замість кабачків запросто можна використовувати молоді цукіні й патисони.

Інгредієнти:

  • 1 кабачок середніх розмірів
  • Борошно 100 грамів
  • Цибулина середніх розмірів
  • Зубчик часнику
  • Свіжа зелень
  • Соняшникова олія
  • Сіль, перець за смаком

Приготування:

  1. Кабачок вимиємо і поріжемо на кружечки. Підручним засобом (келих під вино) або ножем видалимо серцевину. Кабачкові тельбухи, ріпчасту цибулю, часник, орегано, сіль і перець відправляємо в блендер і тиснемо кнопку “Пуск”.
  2. Отриману масу змішайте з борошном до однорідної консистенції. На розігріту і змащену олією сковороду викладіть кільця кабачків. В середину кожного додайте начинку.
  3. Смажимо 5-7 хвилин на одній стороні й стільки ж на іншій.
  4. Прикрашаємо зеленню. Насолоджуємося красою створеного. І, звичайно, пробуємо – хммм … це дуже смачно! Ням-ням! 🙂

Смачного!

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок (Поки оцінок немає)
Loading...
Показати більше
Схожі статті

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Close