ЗакускиЗакуски з овочів

Італійські мариновані овочі

Автор рецепта – Джефф Мауро (Jeff Mauro)

Італійська закуска з маринованих нарізаних овочів в олії або оцті.

Інгредієнти:

  • Кухонної солі 1/4 стакана
  • Моркви нарізаної дрібними кубиками 1 стакан
  • Маленьких суцвіть цвітної капусти 1 стакан
  • Перців чилі Серрано 4 – 8 штук, нарізаних скибочками
  • Часнику 2 зубчики, подрібніть
  • Стебло селери 1 штука, нарізане дрібними кубиками
  • 1 червоний перець, нарізаний дрібними кубиками
  • Олії 2 стакани
  • Сушеного орегано 1 столова ложка
  • Свіжомеленого чорного перцю 1/2 чайної ложки

Приготування:

  1. Змішайте 2 ст. води й сіль в скляній чаші. Повністю розчиніть сіль. Додайте в солону воду моркву, цвітну капусту, чилі, часник, селеру і солодкий перець і перемішайте. Накрийте кришкою й охолодіть протягом ночі.
  2. На другий день, процідіть і промийте овочі. У чистій мисці змішайте олію з орегано і перцем. Додайте овочі й перемішайте. Залиште маринуватися на ніч. Італійська закуска згодом стане тільки краще.
  3. Після максимум 2 днів ви можете перекласти овочі з олією в герметичні банки та зберігати в холодильнику 2 3 тижні.

Смачного!

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок (Поки оцінок немає)
Loading...
Показати більше
Схожі статті

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Close