Хрусткий багет з медом, рікоттою і ягодами

Прекрасний легкий і поживний сніданок! Сир Рікотта забезпечить вас калоріями, а свіжа полуниця і мед забезпечать вітамінами і мікроелементами. Така трапеза не перевантажить організм, і дасть приплив бадьорості!
Інгредієнти:
- Французький багет 1 штука
- Сир Рікотта 100 грам
- Полуниця 8 штук
- Базилік 5 листочків
- Мед 2 чайні ложки
Приготування:
- Багет розрізати на дві або три частини, кожну розділити навпіл. Покласти м’якою частиною на сковороду і злегка підсмажити до утворення легкої скоринки.
- На кожен шматок багета намазати 2-3 чайних ложки рікотти. Капнути 1/2 – 1 чайну ложку меду.
- Порізати свіжі ягоди (полуницю, лохину, вишню), розкласти по багеті з сиром.
- Прикрасити листочками базиліка. Смачного!
Смачного!