Гарячі закускиЗакускиЗакуски з овочів

Хрустка смажена капуста кале

Хрусткі чіпси з кале, які просто таять у роті, стануть чудовою альтернативою висококалорійним і не дуже корисним перекусом. Можна використовувати різні комбінації спецій (наприклад, сушений часник) і відкривати для себе нові смаки. Краще викладати на деко шматки кале побільше, оскільки при готуванні вони сильно зменшуються.

Автор рецепта – Ina Garten – автор телевізійних проектів, телеведуча, кулінарний письменник

Час: 30 хвилин
Складність: легко
Порцій: 6

Інгредієнти:

  • 2 пучки капусти кале кучерявого сорту (приблизно 1 кг)
  • Хорошої оливкової олії 1/4 стакана
  • Сіль пластівцями флер-де-сель (fleur de sel)

Приготування:

  1. Розігрійте духовку до 180 ° С. Додайте в неї на рівній відстані один від одного 3 решітки. Викладайте капусту на дошку і невеликим гострим ножем вирізуйте жорсткі стрижні зі стеблами. Велике листя порвіть навпіл.
  2. Помістіть капусту у велику миску з водою і добре промийте. Видаліть зайву вологу з допомогою сушки для салату. Витріть миску і поверніть в неї кале. Змішайте кале з оливковою олією, 1 чайною ложкою солі й 1/2 чайної ложки перцю.
  3. Розподіліть капусту на 3 дека або смажте в декілька заходів. Якщо ви розташуєте кале занадто щільно, вона вийде м’якою, а не підсмаженою.
  4. Готуйте протягом 15 хвилин, поки капуста не стане хрусткою. Посипте сіллю флер-де-сель і подавайте в гарячому вигляді.

Смачного!

Тримайте ще цікавий рецепт: Закуска з баклажанів з м’ятою

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок (Поки оцінок немає)
Loading...
Показати більше
Схожі статті

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Close