Рулетики з кабачків з куркою

Ніжні ситні рулетики з соковитих баклажанів та курячим м’ясом. Готуються швидко, але не дивлячись на це вони чудові в холодному вигляді й можуть стати шикарною закускою до будь-якого столу. Спробуйте цю закуску один раз і ви станете її відданим шанувальником.
Інгредієнти:
- Кабачки 2 штуки
- Куряче філе 1 штука
- Часник 2 зубчики
- Сир 50 грам
- Паприка за смаком
- Базилік 2 штуки
- Сіль за смаком
- Перець чорний мелений за смаком
- Олія
Приготування
- Вимийте кабачки й наріжте їх смужками по 0,5 сантиметра
- Застеліть деко пергаментним папером, викладіть на неї кабачки, посоліть і поперчіть.
- Покладіть запікатися на 5-7 хвилин, щоб кабачки стали м’якші.
- Наріжте філе тонкими смужками, відбийте і змішайте з часником. Залиште трохи промаринуватись.
- Викладіть курку на кабачки, присипте натертим сиром і паприкою.
- Скрутіть з кабачків рулетики, заколіть їх шпажками та відправте в духовку на 25 хвилин. Прикрасьте листям базиліка. Готово!
Смачного!