БургериЗакуски

Грецький гамбургер з індичкою і салатом з помідорів

Грецький гамбургер з індичкою і салатом з помідорів – докладний рецепт приготування.

Інгредієнти:

  • Фаршу індички 600 грамів
  • Середній цукіні 1 штука (половину натерти, половину розрізати на кубики)
  • Нарізаного маринованого пеперончіні 2 столові ложки, плюс 3 ст. л. розсолу
  • Майонезу 1/4 стакана
  • Асорті з помідорів чері або виноградних помідорів 0,5 літри, розрізати навпіл
  • Оливкової олії 3 столові ложки
  • Зеленої цибулі, нарізаної 4 пера
  • М’яти 1/4 стакана, нарізаної
  • Дрібно подрібненого сиру фета 1/2 стакана
  • Сушеного орегано 1 чайна ложка
  • 4 піти, теплі

Приготування:

  1. У маленькій мисці змішайте майонез і 2 ст. л. розсолу пеперончіні. У середній мисці змішайте помідори з нарізаним пеперончіні й 1 ст. л. розсолу, що залишилася, 2 ст. л. оливкової олії, половиною зеленої цибулі й половиною м’яти. Приправте 1/4 ч. л. солі й декількома пучками меленого перцю. Охолодіть майонез і салат з помідорів, поки ви робите гамбургери.
  2. У великій мисці з’єднайте фарш індички, тертий цукіні, фету, орегано, зелену цибулю і м’яту, що залишились, 1/2 ч. л. солі і мелений перець, добре перемішайте руками. Сформуйте фарш в 4 котлети.
  3. У великій сковороді на середньому вогні нагрівайте 1 ст. л. оливкової олії, що залишилась. Додайте котлети й смажте їх до готовності, від 4 до 5 хв. на кожну сторону. Розріжте, піти навпіл і розкрийте. Подавайте гамбургери й цукіні з майонезним соусом в пітах. На тарілку викладіть салат.

Смачного!

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок (Поки оцінок немає)
Loading...
Показати більше
Схожі статті

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Close