Гарячий соус-дип Рубен в хлібній чаші

Дип Рубен в хлібній чаші – це дуже цікава трансформація американського сендвіча Рубен, названого так на честь бакалійника Рубена Кулакофскі, який його і придумав. Основні інгредієнти сендвіча Рубен – квашена капуста, яловичина і швейцарський сир – готуються у вигляді гарячого дипу (соус для занурення) і подаються в чаші з чорного хліба. Зберіть близьких друзів за столом і подайте апетитну закуску, а до неї – скибочки підсушеного хліба, крекери й свіжі овочі, які кожен по своєму смаку може вмочати в хлібну чашу.
Інгредієнти:
- Порізаної пастроми (приблизно 1 стакан) 120 грамів
- Квашеної капусти 2/3 стакана, сполосніть і крупно її нарубайте
- Майонезу 0,5 стакана
- Кетчупу 3 столові ложки
- Дрібно нарубаного солоного огірка 2 столові ложки
- Тертого швейцарського сиру (приблизно 300 грамів) 3 стакани
- Вершкового крем-сиру кімнатної температури 150 грамів
- 1 круглий або овальний буханець чорного хліба (діаметром 20 см)
- Крекери й / або асорті з сирих овочів для подачі
Приготування:
- Розігрійте духовку до 190 ° С.
- У великій мисці віночком змішайте майонез, кетчуп і солоний огірок. Посоліть і поперчіть за смаком. Додайте швейцарський сир, квашену капусту, вершковий крем-сир і пастрому. Перемішайте все силіконовою лопаткою.
- За допомогою невеликого зазубреного ножа виріжте м’якуш з хліба, залишивши оболонку у вигляді чаші товщиною 1,5 см, вирізану частину хліба відкладіть. Перелийте соус в хліб і поставте його на деко.
- Наріжте відкладений хліб на скибочки та розкладіть на окремому листі. Збризніть оливковою олією і посоліть. Запікайте хлібну чашу приблизно 30 хвилин, поки не розплавиться сир і не з’явиться золотава скоринка. За 10 хвилин до готовності покладіть в духовку скибочки хліба.
- Подавайте хлібну чашу з підсушеним хлібом, крекерами і / або сирими овочами.
Смачного!
Тримайте ще цікавий рецепт: Цибулеві кільця в пивному клярі