БургериЗакуски

Гамбургер з котлетою з баранини

Автор рецепта – Енн Баррелл (Anne Burrell)

Гамбургер з котлетою з баранини – докладний рецепт приготування.

Час 5 год. 30 хв.
Складність: легко
Порцій: 4

Інгредієнти:

Котлети:

  • Яловичого фаршу 450 грамів
  • Фаршу з молодої баранини 450 грамів
  • Сіль і мелений чорний перець
  • Олії з виноградних кісточок 1 столова ложка
  • Сиру фета товщиною 0,5 см 4 скибочки
  • Розм’якшеного вершкового масла 3 столові ложки
  • Булочки бріош 4 штуки
  • Листовий салат і томати для гамбургерів

Соус:

  • Сметани 1/2 стакана
  • Очищеного і нарізаного маленькими кубиками огірка 1/4 стакана
  • Подрібненої червоної цибулі 2 столові ложки
  • Нарізаного кубиками томата (без шкірки) 2 столові ложки
  • Солі 1 чайна ложка
  • Меленого білого перцю 1 щіпка

Приготування:

  1. Для котлет: У мисці змішайте яловичину і баранину. Посипте сіллю і перцем, потім викладіть з миски й сформуйте 4 котлети по 225 грамів кожна.
  2. Потім, щоб приготувати котлети, нагрійте в великій сковороді на сильному вогні олію, поки вона не почне диміти. Потім зменшіть вогонь до середнього і покладіть в сковороду котлети.
  3. Обсмажте 5 хвилин з одного боку, потім переверніть і обсмажте з іншого боку. Коли будете обсмажувати другу сторону, посипте котлети сиром фета.
  4. Для соусу: Поки смажаться котлети, в мисці змішайте і збийте сметану, огірки, цибулю, томати, сіль і перець. Спробуйте і додайте за бажанням спецій.
  5. На середньому вогні розігрійте другу сковороду. Намажте булочки всередині вершковим маслом, потім покладіть їх на теплу сковороду й обсмажте до хрусткої скоринки, 2-3 хвилини.
  6. Коли булочки будуть готові, зберіть гамбургери, поклавши на булочки листя салату, томат, котлету, полийте зверху соусом і насолоджуйтеся.

Смачного!

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок (Поки оцінок немає)
Loading...
Показати більше
Схожі статті

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Close