ЗакускиКухні світуСендвічі і бутербродиФранцузька

Французькі тости з начинкою з вершкового сиру

Хочете приготувати незвичайний сніданок для всієї родини, не витративши й 20 хвилин? Легко! Цей рецепт дійсно досить простий і не вимагає надприродних інгредієнтів. Отже, готові спробувати фаршировані тости по-французьки? Вперед на кухню!

Інгредієнти:

Для начинки:

  • Вершковий сир 220 грамів
  • Жирні вершки ½ стакана
  • Мед 2 столові ложки
  • Ваніль 1 чайна ложка

Для тостів:

  • Батон 1 штука
  • Яйця 4 штуки
  • Молоко 1,5 стакана
  • Ваніль 1 столова ложка
  • Кориця 1/2 чайної ложки
  • Сіль 1/2 чайної ложки

Для прикраси:

  • Цукор 1/2 стакана
  • Лимон 1 штука
  • Свіжа малина 1,5 стакана

Приготування:

  1. Натерти на тертці цедру одного лимона. Додати в тарілку з цедрою 1/2 склянки цукру і ретельно перемішати. Додати малину в миску, посипати 2 столовими ложками лимонного цукру. Вичавити сік ½ лимона, додати його до ягід і перемішати.
  2. Покласти вершковий сир і вершки в глибоку миску, перемішати з допомогою міксера на високій швидкості протягом 3-5 хвилин. Потім додати мед і ваніль і ще раз ретельно перемішати міксером.
  3. Порізати батон на скибочки товщиною приблизно 2,5 см. У кожному шматочку зробити надріз уздовж довгої сторони так, щоб утворилась кишеня. Наповнити кожну кишеню збитим вершковим сиром. Якщо надрізи зробити не вдається, можна розрізати батон на скибочки товщиною 1 см і, намазати їх сиром з одного боку, з’єднати по два шматочки.
  4. У невелику миску розбити яйця, додати молоко, ваніль, корицю і сіль. Ретельно перемішати.
  5. Нагріти велику сковороду на середньому вогні, додати рослинну олію. Вмочити кожну скибочку в яєчну суміш і обсмажити до золотистого кольору приблизно по 3-4 хвилини з кожного боку.
  6. Подавати теплими, посипавши лимонним цукром і прикрасивши малиною.

Смачного!

Тримайте ще цікавий рецепт: Сендвіч з капустою броколі і яєчнею

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок (Поки оцінок немає)
Loading...
Показати більше
Схожі статті

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Close