Гарячі закускиЗакуски

Фондю з сиром брі та шампанським

Автор рецепта – Роберт Ірвін (Robert Irvine)

Покроковий рецепт приготування фондю з сиром брі та шампанським.

Інгредієнти:

  • Кукурудзяного крохмалю 2 чайні ложки
  • Кірш (вишневе бренді) 2 столові ложки
  • Сиру брі 450 грамів, охолодженого
  • Часнику 1 зубчик, розрізаний навпіл
  • Сухого шампанського 1 стакан
  • Лимонного соку 1 чайна ложка
  • Білого перцю 1/8 чайної ложки
  • 1 багет, розрізаний на кубики, розріжте так, щоб кожен шматочок мав кірку

Приготування:

  1. Змішайте кукурудзяний крохмаль з вишневим бренді. Розріжте охолоджений брі на дрібні шматочки.
  2. Натріть сотейник зубчиком часнику, додайте шампанське і лимонний сік і доведіть до слабкого кипіння. Зменшіть вогонь до мінімуму і змішайте з сиром брі. Додайте суміш кукурудзяного крохмалю і перемішуйте протягом пари хвилин, поки суміш не стане однорідною і густою.
  3. Перелийте сирну суміш у фондю, встановлену над вогнем і приправте білим перцем. Подавайте з кубиками хліба на вилочки для фондю.

Смачного!

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок (Поки оцінок немає)
Loading...
Показати більше
Схожі статті

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Close