Гарячі закускиЗакускиЗакуски з овочів

Фарширований болгарський перець

Смажений болгарський перець з начинкою. Ну це рецепт не тих перців з начинкою з м’яса з рисом. Це дуже легкі перці як в приготуванні, так і для організму. Такі перці можна подати як в теплому, так і в охолодженому вигляді. Можна подати як самостійне блюдо або як гарнір до м’яса.

Інгредієнти:

  • Перець болгарський 4 штуки
  • Часник 4 зубчики
  • Помідор 2 штуки
  • Сир твердий 20 грамів
  • Сіль за смаком
  • Перець чорний за смаком
  • Оливкова олія для смаження

Приготування:

  1. Підготуйте необхідні інгредієнти. Для цього рецепта краще брати невеликі перці. Перці потрібно вимити й добре висушити рушником, щоб при смаженні не стріляла олія на сковороді.
  2. Тонкими скибочками наріжте помідори, часник і сир.
  3. Зробіть надрізи у верхній частині перцю. Посоліть всередині й поперчіть, влийте трохи олії по 0,5 чайної ложки
  4. І акуратно заповнюємо перці нарізаними інгредієнтами й зелень — скільки увійде.
  5. Розігрійте олію в сковороді й смажте з 4 сторін перці до рум’яної скоринки. Можна зняти шкірку, але я не знімала.

Смачного!

Тримайте ще цікавий рецепт: Капоната по-катанійски

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок (1 оцінок, середнє: 5,00 з 5)
Loading...
Показати більше
Схожі статті

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Close