ЗакускиЗакуски з овочів

Фаршировані баклажани з хрусткою скоринкою

Рецепт запечених в духовці баклажанів і помідорів від відомого італійсько-американського шеф-кухаря і ведучої телевізійного шоу «Giada at Home» Giada De Laurentiis. Приготування цієї страви не відніме багато часу, а результат перевершить всі очікування. Це смачне й ароматне блюдо відмінно підійде для легкої літньої вечері.

Час: 45 хвилин
Складність: легко
Порцій: 4 – 8

Інгредієнти:

  • 4 баклажани, розрізані навпіл уздовж
  • 4 помідори, розрізані навпіл уздовж
  • Оливкової олії 6 столових ложок
  • Нарізаного часнику 4 чайні ложки
  • Сушеного листя орегано 1/2 чайної ложки
  • Консервованих крупно нарізаних помідорів 1 банка (400 грамів), рідину злити
  • Панірувальних сухарів 1/3 стакана

Приготування:

  1. Попередньо нагрійте духовку до 230 ° С.
  2. Вистелити велике деко фольгою. Зробіть сітчасті надрізи на боці зрізу. Складіть баклажани й помідори “рома” на деко розрізаною стороною вгору. Змастіть 2 столовими ложками олії. Посипте сіллю і перцем.
  3. У невеликій мисці змішайте 2 столові ложки олії, 2 чайні ложки часнику й 1/4 чайної ложки орегано. Додайте консервованих помідорів, і все перемішайте. Приправте сіллю. Ложкою викладіть суміш на баклажани. Посипте сіллю і перцем.
  4. В іншій невеликій мисці змішайте панірувальні сухарі, решту 2 столові ложки олії, 2 чайні ложки часнику й 1/4 чайної ложки орегано. Посипте отриманою сумішшю помідор “рома”.
  5. Запікайте, поки овочі не стануть м’якими, а посипання з панірувальних сухарів не підрум’яниться, близько 30 хвилин.

Смачного!

Тримайте ще цікавий рецепт: Засолювання огірків в пакеті

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок (Поки оцінок немає)
Loading...
Показати більше
Схожі статті

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Close