Фаршировані баклажани

Сьогодні будемо готувати фаршировані баклажани, я фарширувала баклажани свинячим фаршем, але ви можете взяти будь-який. Коли будете готувати баклажани обов’язково налийте на дно дека трохи води інакше вони підсохнуть.
Інгредієнти:
- Баклажан 6 штук
- Фарш свинячий 300 грамів
- Перець болгарський 1 штука
- Цибуля ріпчаста 1 штука
- Часник 1 головка
- Сир голландський 150 грамів
- Сіль за смаком
- Перець чорний за смаком
Приготування:
- Баклажани розрізаємо навпіл і ложкою робимо поглиблення, витягуємо внутрішню частину.
- На соняшниковій олії обсмажуємо цибулю і часник. Потім додаємо фарш і обсмажуємо. До фаршу додаємо внутрішню частину баклажан і болгарський перець, обсмажуємо.
- Підготовлену начинку викладаємо в баклажани, на дно дека наливаємо трохи води й відправляємо в духовку на 20 хвилин при температурі 180 градусів.
- Потім посипаємо баклажани сиром і випікаємо ще 15 – 20 хвилин.
Смачного!
Тримайте ще цікавий рецепт: Фаршировані баклажани з бараниною