ЗакускиЗакуски з овочів

Фаршировані баклажани

Сьогодні будемо готувати фаршировані баклажани, я фарширувала баклажани свинячим фаршем, але ви можете взяти будь-який. Коли будете готувати баклажани обов’язково налийте на дно дека трохи води інакше вони підсохнуть.

Інгредієнти:

  • Баклажан 6 штук
  • Фарш свинячий 300 грамів
  • Перець болгарський 1 штука
  • Цибуля ріпчаста 1 штука
  • Часник 1 головка
  • Сир голландський 150 грамів
  • Сіль за смаком
  • Перець чорний за смаком

Приготування:

  1. Баклажани розрізаємо навпіл і ложкою робимо поглиблення, витягуємо внутрішню частину.
  2. На соняшниковій олії обсмажуємо цибулю і часник. Потім додаємо фарш і обсмажуємо. До фаршу додаємо внутрішню частину баклажан і болгарський перець, обсмажуємо.
  3. Підготовлену начинку викладаємо в баклажани, на дно дека наливаємо трохи води й відправляємо в духовку на 20 хвилин при температурі 180 градусів.
  4. Потім посипаємо баклажани сиром і випікаємо ще 15 – 20 хвилин.

Смачного!

Тримайте ще цікавий рецепт: Фаршировані баклажани з бараниною

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок (1 оцінок, середнє: 5,00 з 5)
Loading...
Показати більше
Схожі статті

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Close