АмериканськаЗакускиКухні світуМ'ясні закуски

Домашнє в’ялене м’ясо з яловичини

Автор рецепта – Емері Лагассі (Emeril Lagasse)

Покроковий рецепт домашнього в’яленого м’яса з яловичини.

Інгредієнти:

В’ялена яловичина:

  • Дуже пісної яловичини або оленини 2,5 кілограми
  • Крупної солі 3 столові ложки
  • Меленого чорного перцю 2 столові ложки
  • Креольської приправи 2 столові ложки, рецепт нижче

Креольська приправа:

  • Солі 2 столові ложки
  • Часникового порошку 2 столові ложки
  • Цибулевого порошку 1 столова ложка
  • Каєннського перцю 1 столова ложка
  • Чорного перцю 1 столова ложка
  • Сушеного орегано 1 столова ложка
  • Сушеного чебрецю 1 столова ложка
  • Паприки 2,5 столові ложки

Приготування:

  1. Розріжте м’ясо на смужки шириною 2,5 см. І товщиною трохи більше сантиметра, розкладіть на деку. У мисці змішайте сіль з прянощами. Посипте м’ясо сумішшю з одного боку, потім поверніть і посипте з іншого боку. Охолоджувати яловичину, накривши плівкою, протягом ночі.
  2. Розігрійте духовку до 90 С. Готуйте м’ясо до повного висушування, від 6 до 8 годин, періодично повертаючи для рівномірного висихання. Вийміть яловичину з печі й остудіть.
  3. Їжте яловичину відразу за бажанням або зберігайте в щільно закритому пакеті, в морозильній камері протягом 1 місяця.

Креольська приправа: Змішайте всі інгредієнти й зберігайте в герметичній банці або контейнері.

Смачного!

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок (Поки оцінок немає)
Loading...
Показати більше
Схожі статті

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Дивіться також
Close
Close