Домашня свиняча ковбаса андуй

Автор рецепта – Емері Лагассі (Emeril Lagasse)
Покроковий рецепт приготування креольської домашньої ковбаси андуй зі свинини.
Інгредієнти:
Ковбаса андуй:
- 1,2 кг. безкісткової свинячої шиї з лопаткою, нарізаної шматочками трохи більш як 1 см. Свинячого сала
- 250 грамів, нарізаного шматочками
- Креольської приправи 1/4 стакана, рецепт нижче
- Паприки 2 столові ложки
- Подрібненого часнику 1 столові ложки
- Меленого чорного перцю 1,5 чайної ложки
- Солі 1 чайна ложка
- Приправи чилі 3/4 чайної ложки
- Подрібненого сушеного червоного перцю 3/4 чайної ложки
- Меленого кумина 1/2 чайної ложки
Креольська приправа:
- Солі 2 столові ложки
- Часникового порошку 2 столові ложки
- Цибулевого порошку 1 столова ложка
- Каєннського перцю 1 столова ложка
- Чорного перцю 1 столова ложка
- Сушеного орегано 1 столова ложка
- Сушеного чебрецю 1 столова ложка
- Паприки 2,5 столові ложки
Приготування:
- У великій мисці ретельно змішайте свинину, свиняче сало, приправу, паприку, часник, чорний перець, сіль, приправу чилі, червоний перець і кумин.
- Пропустіть через м’ясорубку, забезпечену насадкою з великими отворами. (В якості альтернативи, грубо подрібніть м’ясо в кухонному комбайні.) Перекладіть фарш у велику миску, щільно закрийте плівкою й охолодіть протягом ночі.
- Щоб перевірити фарш на сіль, нагрійте 1 ч. л. олії в маленькій сковороді та обсмажте фарш. Додайте сіль і прянощі, за смаком.
- За допомогою ковбасної насадки, заповніть череву фаршем. Закрутіть і зав’яжіть череву, щоб вийшли 10-сантиметрові ковбаски андуй. Можна зробити з фаршу котлети.
- Розігрійте коптильню до 120 ° С. Коптити ковбасу андуй протягом 1,5 годин. Дістаньте з коптильні й подавайте теплими.
- Креольська приправа: Ретельно змішайте всі інгредієнти й зберігайте в герметичній банці або контейнері.
Смачного!