АмериканськаЗакускиКухні світуМ'ясні закуски

Домашня свиняча ковбаса андуй

Автор рецепта – Емері Лагассі (Emeril Lagasse)

Покроковий рецепт приготування креольської домашньої ковбаси андуй зі свинини.

Інгредієнти:

Ковбаса андуй:

  • 1,2 кг. безкісткової свинячої шиї з лопаткою, нарізаної шматочками трохи більш як 1 см. Свинячого сала
  • 250 грамів, нарізаного шматочками
  • Креольської приправи 1/4 стакана, рецепт нижче
  • Паприки 2 столові ложки
  • Подрібненого часнику 1 столові ложки
  • Меленого чорного перцю 1,5 чайної ложки
  • Солі 1 чайна ложка
  • Приправи чилі 3/4 чайної ложки
  • Подрібненого сушеного червоного перцю 3/4 чайної ложки
  • Меленого кумина 1/2 чайної ложки

Креольська приправа:

  • Солі 2 столові ложки
  • Часникового порошку 2 столові ложки
  • Цибулевого порошку 1 столова ложка
  • Каєннського перцю 1 столова ложка
  • Чорного перцю 1 столова ложка
  • Сушеного орегано 1 столова ложка
  • Сушеного чебрецю 1 столова ложка
  • Паприки 2,5 столові ложки

Приготування:

  1. У великій мисці ретельно змішайте свинину, свиняче сало, приправу, паприку, часник, чорний перець, сіль, приправу чилі, червоний перець і кумин.
  2. Пропустіть через м’ясорубку, забезпечену насадкою з великими отворами. (В якості альтернативи, грубо подрібніть м’ясо в кухонному комбайні.) Перекладіть фарш у велику миску, щільно закрийте плівкою й охолодіть протягом ночі.
  3. Щоб перевірити фарш на сіль, нагрійте 1 ч. л. олії в маленькій сковороді та обсмажте фарш. Додайте сіль і прянощі, за смаком.
  4. За допомогою ковбасної насадки, заповніть череву фаршем. Закрутіть і зав’яжіть череву, щоб вийшли 10-сантиметрові ковбаски андуй. Можна зробити з фаршу котлети.
  5. Розігрійте коптильню до 120 ° С. Коптити ковбасу андуй протягом 1,5 годин. Дістаньте з коптильні й подавайте теплими.
  6. Креольська приправа: Ретельно змішайте всі інгредієнти й зберігайте в герметичній банці або контейнері.

Смачного!

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок (Поки оцінок немає)
Loading...
Показати більше
Схожі статті

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Close