
Спеціаліст з приготування піци називається «Піцайоло». Можливості працівників цієї галузі вражають уяву: в Книгу рекордів Гіннеса занесено випадок, коли один з майстрів своєї справи зміг за 50 секунд виготовити три піци значних розмірів.
Інгредієнти:
- Яйця 2 штуки
- Помідори 1 штука
- Борошно 9 столових ложок
- Майонез 5 столових ложок
- Сметана 5 столових ложок
- Сир твердий
- Ковбаса
- Гриби
Приготування:
- Для приготування тіста змішати сире яйце, просіяне борошно, сметану і майонез в рівних пропорціях. Тісто має вийти напіврідким. Вилити масу на змащену сковороду середнього розміру, викласти порізані сосиски, соломку копченої ковбаси, трохи прожарені гриби.
- Закрити начинку тонко нарізаними помідорами, зробити «сіточку» з майонезу. Посипати тертим сиром «Пармезан» або «Російським». Пекти піцу «Хвилинка» на сковороді протягом 10 хвилин на невеликому вогні, під кришкою, до розплавлення сиру.
Порада
Подати, посипавши зеленню. Начинка може бути будь-якою, приготовленою з того, що є під рукою.
Смачного!
Тримайте ще цікавий рецепт: Піца з куркою-гриль по-тайськи