Домашній паштет з шпротів і консервованої квасолі

Майже у всіх є вдома баночка шпротів і консервована квасоля про запас. Приготуйте шпротний паштет за цим рецептом. Відмінна закуска за 20 хвилин.
Інгредієнти:
- Шпроти 240 грамів (1 банка)
- Квасоля консервована 3-4 столові ложки
- Яйця 2 штуки
- Цибуля зелена 2-3 пера (за смаком)
- Кріп свіжий 0,5 пучка (за смаком)
- Сіль за смаком
- Перець чорний мелений за смаком
Приготування:
- Підготувати продукти. Відкрити баночку шпрот.
- Відварити яйця на круто (8-10 хвилин після закипання). Остудити відварені яйця в холодній воді.
- У миску викласти шпроти без олії.
- Додати консервовану квасолю.
- Подрібнити шпроти з квасолею занурювальним блендером до однорідності.
- Зелену цибулю і кріп промити й подрібнити.
- Яйця очистити й нарізати кубиками.
- Додати в шпротний паштет з консервованою квасолею зелень і яйця. Посолити й поперчити за смаком.
- Перемішати. За смаком можна додати трохи олії з консервної банки, де були шпроти.
- Домашній шпротний паштет готовий!
- Можна зробити з ним бутерброди або нафарширувати їм яйця.
Смачного!
Тримайте ще цікавий рецепт: Паштет з печінки зі сметаною